05.01.2024-09:18 (Son Güncelleme:05.01.2024-10:06)


1

Burcu Biricik’in Emre Yetgin ile olan 7 yıllık evliliğine hayranları tarafından olay bir iddia geldi.



2

Ünlüler dünyasındaki örnek çiftler arasında gösterilen çift yaşantılarıyla ve dolu dizgin yaşadıkları aşklarıyla sık sık gündem oluyor.



3

Hayranlarının fark ettiği bir detay ise heyecanlandırdı. Burcu Biricik hamile mi? Eşi Emre Yetkin’den ilk açıklama geldi.



4

Beni Böyle Sev, Fatma, Camdaki Kız, Bana Masal Anlatma gibi sevilen ve çok izlenen yapımlarda yer alan Burcu Biricik, son olarak Camdaki Kız dizisinde oynadığı Nalan karakteriyle ününe ün katmıştı.



5

Güzel oyuncu 2016 yılında reklamcı Emre Yetkin ile dünya evine girmiş ve 7 yıldır birliktelerdi. Son dönemde hayranları tarafından fark edilen detaylarla Burcu Biricik'in hamile olduğu iddiaları sosyal medyayı karıştırdı. Eşi Emre Yetkin’den iddialara yanıt geldi.



6

7 yıllık mutlu evliliği süren güzel oyuncu Burcu Biricik’in dönem dönem sürekli hamile olduğu iddiaları gündeme düşüyor. Bugünlerde bu iddialar hayranlarının fark ettiği bir detay ile güçlendi.



7

Ünlü oyuncunun eşiyle birlikte Fransa'da tatil yaparken yayınladıkları video, çiftin hayranlarını heyecanlandırdı. Bol bir elbise giyen ünlü oyuncu, acaba hamile mi diye yorumlandı. Basın mensuplarının bu soruyu yöneltmesi üzerine Emre Yetkin’den esprili bir yanıt geldi: "O haber yılda bir defa çıkar. Bizi üretesi var memleketin"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr