Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oldu mu? Hollanda ekibi Fortuna Sittard Burak Yılmaz transferini resmen açıkladı

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz'ın Fransa Ligue 1 ekibi Lille ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından yeni takımı merak içerisinde bekleniyordu. Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oldu mu? Burak Yılmaz, Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard ile anlaşma sağladı.

21.06.2022-16:25 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-16:41)

Geçtiğimiz aylarda A Milli Takım kariyerini noktalayan Burak Yılmaz'ın kulübü Lille ile de olan sözleşmesi sona ermişti. Fransa'dan Lille kulübü ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından ayrılan Burak Yılmaz'ın kariyerinin hangi takımda devam edeceği büyük bir merak konusu olmuştu.

Yeni takımı merakla bekleniyordu

Burak Yılmaz'ın Fransa'dan ayrılmasının ardından ismi sık sık Spor Toto Süper Lig ekipleri ve ABD MLS takımlarıyla anılmaya başlanmıştı. Özellikle de eski takımı Beşiktaş'a geri dönerek futbolu burada noktalayabileceği konuşulan Burak Yılmaz, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir televizyon programında bu iddiaları yalanlamıştı.


Burak Yılmaz 5 yıllık imzayı attı

Golcü oyuncu Burak Yılmaz'ın merakla beklenen yeni takımı ise bugün yapılan resmi açıklamayla birlikte belli oldu. Burak Yılmaz, Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard ile 2 yılı futbolcu, 3 yılı da antrenörlük olmak üzere toplamda 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Fransa macerasında şampiyonluk yaşadı

Burak Yılmaz, son olarak formasını giydiği Fransız ekibi Lille'de toplamda 73 karşılaşmada süre alırken bu maçlarda toplam 25 gol ve 10 asistlik bir performans sergilemeyi başarmıştı. Kral lakablı golcü oyuncu aynı zamanda Lille'in kazandığı Fransa Ligue 1 şampiyonluğunda da büyük bir pay sahibi olmuştu.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal