Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'dan Sonra Lille'den Bir Transfer Daha!

Transfer bombası patladı. Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'yla kadrosunu güçlendiren ve Fransa'da şampiyonluğa koşan Lille, Süper Lig devinden bir transfer daha yapıyor.

06.05.2021-16:16 - (Son Güncelleme: 06.05.2021-16:24) Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'dan Sonra Lille'den Bir Transfer Daha!

Türk yıldızların önderliğinde Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille ligde şampiyonluğa koşuyor. Özellikle Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı, Lille'de attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çekti.

BURAK YILMAZ FARK YARATIYOR 

Lille'de son haftaların en dinamik oyuncusu Burak Yılmaz. Milli yıldız özellikle Lyon maçında attığı 2 gol ve yaptığı asistle galibiyette başrol oyuncusu olmuştu. Yıldız futbolcu Burak Yılmaz son hafta oynanan maçta Nice karşısında 1 gol attı ve galibiyette büyük pay sahibi oldu.

FRANSIZ BASINI VE GALTIER ÖVGÜLER YAĞDIRIYOR 

Lille Teknik Direktörü Galtier ve Fransız medyası, son haftalarda performansı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Burak Yılmaz'a övgüler yağdırdı. Fransız meyası Burak Yılmaz için 'Kahraman' ifadelerini kullanmıştı.

YUSUF YAZICI DA DAMGA VURDU 

Burak Yılmaz gibi Lille'de senenin en önemli futbolcularından biri de Yusuf Yazıcı oldu. Yusuf Yazıcı özellikle UEFA Avrupa Ligi'nde attığı gollerle adından söz ettirmeyi başarmıştı.

AVRUPA DEVLERİNİ PEŞİNE TAKTI 

Yusuf Yazıcı ligin ilk yarısında gösterdiği müthiş performansı ile Avrupa devlerinin de radarına girmişti. İngiliz medyası Arsenal'in Mesut Özil'den sonrası Yusuf Yazıcı'yla 10 numara boşluğunu dolduracağını öne sürmüştü.

KARİYERİNDE YENİ BİR SAYFA AÇABİLİR 

Yusuf Yazıcı'yla son günlerde Milan'ın da yakından ilgilendiği öne sürmüştü. Milli futbolcunun EURO 2020'de göstereceği performansın kariyerinde yeni bir sayfa açmasına sebep olabileceği ifade ediliyor.

SÜPER LİG DEVİNDEN BİR TRANSFER DAHA 

Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz'ın yanı sıra kadrosunda Mehmet Zeki Çelik'i de bulunduran Lille, Süper Lig devinden bir transfer daha yapmak için kolları sıvadı. 

LILLE'İN HEDEFİNDEKİ İSİM ABDÜLKADİR ÖMÜR 

Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür, Lille'in radarına takıldı. Fransa’da harikalar yaratan Yusuf Yazıcı’nın performansından memnun olan Lille’in Ömür’ün peşine düştüğü tespit edildi.

SON KARAR SEZON SONU 

Uzun süreli sakatlığını atlatan ve bordo-mavili takımda tekrar forma giymeye başlayan milli futbolcu için de son kararın sezon sonu verileceği belirtildi.

AĞIR BİR SAKATLIK GEÇİRDİ 

Süper Lig'de oynanan Konyaspor karşılaşmasında ayağı kırılan ve sahalardan uzun süre uzak kalan Abdülkadir Ömür tekrar yeşil sahalara dönüş yapmıştı.

ŞENOL GÜNEŞ KARARINI VERMEDİ 

Genç yaşta birçok kez sakatlık problemi yaşayan Abdülkadir Ömür'ün EURO 2020 kadrosunda yer alıp almayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

LILLE'DEN RESMİ TEKLİF HAZIRLIĞI 

Abdülkadir Ömür için Lille'in sezon sonunda Trabzonspor'a resmi teklifini ileteceği ve iki kulüp arasında görüşmelerin başlayacağı belirtildi. Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün dışında Uğurcan Çakır da Avrupa'nın devleri tarafından takından takip ediliyor.

GELEN TEKLİFLER DOĞRULANDI 

Süper Lig’de sona girilirken, transfer haberleri de yazılmaya başlandı. Birçok kulüp Trabzonspor’un yıldızları için sıraya girdi. Öncelikli hedefin Uğurcan Çakır olduğu tespit edildi. Milli file bekçisi için gelen teklifleri Başkan Ahmet Ağaoğlu da Göztepe maçının ardından doğruladı.

19 MİLYON EURO KABUL EDİLMEDİ 

Trabzon spor kulübün patronu, Çakır’ın üst düzey bir lige transfer olmasını istediklerini ve daha önce gelen 19 milyon euroluk teklifin kabul edilmediğini ifade etmişti. Yeni gelen teklifler için Ağaoğlu ise kulüplere sezon sonunu gösterdi ve ligin bitiminde her şeyin netleşeceğini açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal