Burak Sergen’i Yoğun Bakıma Düşüren Hastalık Belli Oldu!

Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncularından Burak Sergen, akciğer enfeksiyonu ve solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakıma kaldırılmıştı. Oyuncunun hastalığı belli oldu.

15.04.2021-09:15 - (Son Güncelleme: 15.04.2021-09:15) Burak Sergen’i Yoğun Bakıma Düşüren Hastalık Belli Oldu!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin setinden peş peşe koronavirüs haberleri gelmeye başladı. Dizide Haluk karakterini canlandıran Burak Sergen, pazartesi akşamı evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Solunum güçlüğü çeken ve akciğerlerinde enfeksiyon olan 60 yaşındaki sanatçı, yoğun bakıma alınmıştı.

KORONAVİRÜS TESTLERİ NEGATİF

Burak Sergen’in yapılan 2 koronavirüs testi de negatif çıkmıştı. Nişanlısı Nihan Ünsal ise dün yaptığı paylaşımda ‘Kendisinin durumunda bir değişiklik yok, stabil. Yeniden yapılan koronavirüs testleri negatif çıktı. Tedavisi yoğun bakımda devam ediyor’ şeklinde bir açıklama yapmıştı.

YOĞUN BAKIMA KALDIRILMA SEBEBİ BELLİ OLDU

Koronavirüs testleri negatif çıkan oyuncudan yeni haber MedYapım’dan geldi. Şirketin açıklamasında şunlar söylendi: ‘Kıymetli oyuncumuz Burak Sergen'in kovid sebebiyle 3 gündür hastanede yoğun bakım tedavisi devam etmektedir. Kendisine MedYapım ailesi olarak acil şifalar dileriz.’

2 OYUNCU KORONAYA YAKALANDI

Burak Sergen'den gelen kötü haberlerin ardından dizinin oyuncularından Melis Sezen ve Alp Akar'ın da koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal