Burak Sergen'den Haber Var!

Geçtiğimiz ay evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve sonrasında entübe edilen ünlü oyuncu Burak Sergen'in sağlık durumu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

24.05.2021-16:40 - (Son Güncelleme: 24.05.2021-16:51)

Koronavirüse yakalanan Burak Sergen bugün taburcu oldu. Zor günleri geri de bırakan ünlü oyuncu 'bu hastalığı yendiğim için çok muyluyum' ifadelerini kullandı.

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Sadakatsiz’de rol alan Burak Sergen, bir buçuk ay önce fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Koronavirüse yakalandığı tespit edilen oyuncu uzun zamandır yoğun bakımda entübe edilmiş bir şekilde tedavi görüyordu. Burak Sergen'den güzel haber geldi. Ünlü oyuncu bugün taburcu oldu.

Bugün taburcu olan Sergen hastane çıkışı;  '45 gün sonra ilk defa gün yüzüne çıkıyorum. 12 günlük bir uyuma sürem vardı, hiç hatırlamıyorum 12 gün sonra kalktım’ dedi.

Burak Sergen’in doktoru ise 'Evde rehabilitasyon süremiz olacak. Tabi kontrol ve takiplerim devam edecek. Biz yine hatamızı evine sağlıklı bir şekilde uğurlamaktan mutluluk duyuyoruz' şeklinde konuştu.

İşte ünlü oyuncu Burak Sergen'in hastaneden çıkarken ki halinden görüntüler...



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal