Burak Sergen Eşinin İhanetine Uğramıştı, Ünlü Oyuncu İstanbul Gecelerine Hızla Geri Döndü!

Geçtiğimiz aylarda eşinin ihanetine uğrayan Burak Sergen, İstanbul gecelerine hızla geri döndü. Sadakatsiz dizisinin başarılı oyuncusu yanında bir kız arkadaşıyla görüntülendi. İşte detaylar…

11.02.2021-08:42 - (Son Güncelleme: 18.12.2021-11:57)

Sadakatsiz dizinin başarılı oyuncusu Burak Sergen, geçtiğimiz aylarda setlere ara vermek zorunda kalmıştı. Koronavirüsü çok ağır bir şekilde geçiren oyuncu, uzun süre yoğun bakımda yaşam mücadelesi vermişti. Ünlü oyuncu iyileştikten sonra ise aldığı kötü haberle bir kez daha yıkılmıştı. Sergen eşi Nihal Ünsal’ın kendisini aldattığını öğrenerek büyük bir darbe yemişti. Başarılı oyuncu aldığı bu haberden sonra evliliğini daha uzatmayarak, noktalama kararı almıştı. Geçen gece ise Burak Sergen yanında bir kız arkadaşıyla görüntülendi. Ünlü oyuncu Burak Sergen İstanbul gecelerinde tekrar sahalara döndü.

BURAK SERGEN GECELERE GERİ DÖNDÜ

Ünlü oyuncu Burak Sergen, geçirdiği zor günlerin ardından tekrar kendini İstanbul gecelerine attı. Uzun bir süre yoğun bakımda kalan oyuncu, sağlığına kavuştuktan sonra, en sevilen dizi Sadakatsiz’e geri döndü. Aldatıldığı haberiyle bir kez daha yıkılan ünlü oyuncu bu kez de eşiyle boşanma kararı aldı. Yaşadığı olaylardan sonra büyük bir üzüntü yaşadığı bilinen Burak Sergen, gecelere geri döndü. Zor günleri atlattığını söyleyen Sergen, yanında kız arkadaşıyla görüntülendi. Beyoğlu’nda bir mekandan çıkarken görüntülenen ünlü oyuncu, yanındaki arkadaşıyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Muhabirleri karşısında gören ünlü oyuncu; “Arkadaşlarım ve avukatım ile yemeğe çıktım çocuklar. Sizden kaçamadım” dedi. Bunun üzerine soru aşka yöneltilince Sergen; “Hayır, hayatımda aşk yok. Olursa size söylerim” yanıtını verdi. Yanındaki gizemli sarışının yalnızca arkadaşı olduğunu belirten Burak Sergen, hayatında aşk olmadığını söyledi.

burak

SERGEN: KÖTÜ GÜNLER GERİDE KALDI

Sadakatsiz dizisinin Haluk’u Burak Sergen, eşinin ihanetiyle sarsılmıştı. Ünlü oyuncu konuya ilişkin soruları da kısaca yanıtlayarak; “Kötü günleri geride bıraktım, yargı sürecindeyiz. Yeni bir gelişme olursa basın açıklaması yapacağım. Benim için çok zor bir dönemdi” dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal