Burak Bıyıktay: Beşiktaş 117 Senelik Bir Kulüp Kimsenin Parası Kalmaz

Beşiktaş Sompo Sigorta Başantrenörü Burak Bıyıktay, Teksüt Bandırma karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

07.02.2020-15:31 - (Son Güncelleme: 07.02.2020-15:27) Burak Bıyıktay: Beşiktaş 117 Senelik Bir Kulüp Kimsenin Parası Kalmaz

Beşiktaş Sompo Sigorta Başantrenörü Burak Bıyıktay, Teksüt Bandırma karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

ING Basketbol Süper Ligi'nin formda ekiplerinden Beşiktaş Sompo Sigorta, son haftalardaki yükselişini Teksüt Bandırma maçını da kazanarak devam ettirmeyi hedefliyor.

Başantrenör Burak Bıyıktay önderliğinde ligdeki son 5 mücadelenin 4'ünden galip ayrılan siyah-beyazlı takım, 19. hafta karşılaşmasında yarın saat 15.15'te Teksüt Bandırma deplasmanına çıkacak.

Mücadele ile ilgili AA muhabirine açıklamalar yapan Bıyıktay, Teksüt Bandırma ile aynı galibiyet ve mağlubiyet sayısına sahip olduklarına ifade ederek, "Bandırma ile önemli bir maç yapacağız. Play-off şansımız için Bandırma'yı deplasmanda yenmeliyiz." Şeklinde konuştu.

Burak Bıyıktay, "Bandırma da iyi takım, bugüne kadar iyi sonuçlar aldılar. İyi de basketbol oynuyorlar. Zorlu maç olacak. İnşallah kazanan taraf biz oluruz." İfadelerinde bulundu.
Shaquielle McKissic'in durumuna değinen Bıyıktay, "McKissic gitti. En azından Bandırma maçında yok." Değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaş yönetiminin bu oyuncunun takımda kalması yönündeki girişimleri ile alakalı soruyu cevaplayan Bıyıktay, "Biz Fransa'daydık o yüzden ne gelişti ne gelişmedi bilmiyorum. Ben ona gitti gözüyle bakıyorum. Gitmeyecek oyuncu niye kontratını sonlandırsın." İfadelerinde bulundu.

McKissic'in anlamsız bir hareket yaptığını söyleyen Bıyıktay, sözlerini şöyle tamamladı:

"Burada hem basketbolunu geliştirdi hem takıma katkı verdi. Daha önce Türkiye'de oynadığı için kulübe gelirken buranın şartlarını bilerek geldi. Geç ödeme olduğunu ama parasını her zaman alacağını bilerek geldi. Burası 117 senelik bir kulüp. Her zaman her kulüpte sıkıntı olmuştur. Herkes yeri geldiğinde parasını almıştır. Bunu bildiği halde kontratını sonlandırması kabul edilemez bir şey. Hem de Galatasaray maçından 12 saat önce yaptı. Bir hafta önce deseydi belki başka bir şey olurdu. Ama her şerde hayır vardır, bu Galatasaray maçını kazandırdı."

Oğuz Savaş: "İnşallah kazanarak devam edeceğiz"

Siyah-beyazlı ekibin başarılı oyuncusu Oğuz Savaş ise kritik bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade ederek, "Play-off mücadelesini direkt etkileyecek bir maça çıkacağız. Onların da galibiyet sayısı aynı, kazanırsak bizim için avantaj olacak." Açıklamalarında bulundu.

Oğuz Savaş: "Daha çok maç var. Önümüzde 3 aylık bir süre bulunuyor. Şimdiden play-off'a gireceğiz diye strese girmeye, kendimizi zorlamaya gerek yok. Maç maç gideceğiz. Önümüzde Bandırma maçı var, sonra bir ara olacak. Aranın ardından Afyon ve Çekmece ile oynayacağız. İnşallah kazanarak devam edeceğiz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal