Durant: 'Draymond Olayından Sonra, Soğudum'

Brooklyn Nets süperstarı Kevin Durant, geçen sene başında Draymond Green ile bir tartışma yaşamasının ardından, kendisini Golden State Warriors'taki ekip arkadaşlarından "soyutlamaya" başladığını aktardı

07.02.2020-15:29 - (Son Güncelleme: 07.02.2020-15:26) Durant: 'Draymond Olayından Sonra, Soğudum'
Olay, Durant'ın Golden State'ten süresiz bir serbest basketbolcu olarak gitme kararını etkiledi.

Durant, Matt Barnes ve Stephen Jackson'a son "All The Smoke" podcast kısmında şu sözleri söyledi:

"Bundan sonra kendimi soyutlamaya başladım. Draymond'a uzaklaştırma cezası verdiler, ama bunu başkalarına kötü gözükmemek için yapmışlardı. Ve sonra kimse benimle bunun hakkında konuşmadı. Bu tüm ekibin önünde oldu ve kimse gerçekten bundan bahsetmedi."

"Halının altına süpürüldü. Bana göre, bir aile gibi olduğumuz için böyleydi. Bunları söylemiş olsa bile, geride bırakabilirdik. Bunu konuşmalıydık. Sadece o an içinde nasıl hissettiğimizi konuşmalıydık, çünkü bu bütün hanedanda önemli bir andı. Halının altına süpürmeyin, çünkü kazanmak istiyoruz. Kazanmamamızın nedeni budur. Kimse konuşmadığında da 'Lanet olsun' dedim. 'Sadece basketbol oynayayım ve kendim için endişeleneyim.'"

KD, Batı Konferansı Final maçlarında yedi karşılaşmalık mücadelelerinin skorlarına bakılmaksızın, 2016 yazında Oklahoma City Thunder'da forma giyerken Warriors'a gitmekte kararlı olduğunu da söyledi.

"Aklımda zaten Warriors ve Thunder serisinden çok, oyunumu nasıl daha fazla geliştirebileceğim konusu vardı. Mesela, bir rekabet olsa bile, umurumda değildi. Sadece oyunumu geliştirmeye devam etmek istedim. Onlar yeni bir takımdılar, yükseliştelerdi. Onlarla aram iyiydi. Bu yüzden oraya gidişim, OKC'nin seriyi kazanıp kazanmamasına bağlı değildi. Orada oynamak ve Bay'de yaşamak istedim."

"Farklı bir kültür gibi. Kaliforniya'daymış gibi hissetmiyorsunuz bile. Bay'in kendine özgü bir havası var. Bunu açıklayamam bile. Kendimi Bay'de efsane olarak damgalamış gibi hissetmiştim. Kendimi Jerry Rice ve Joe Montana gibi Bay'de kazanan adamlarla karşılaştırmıyorum, ancak Bay'da arka arkaya şampiyon olmak, bu sonsuza kadar bakidir."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal