Burak Altıparmak kimdir kaç yaşında? Bursaspor'un kaptanı Burak Altıparmak'a kim yumruk attı, ceza aldı mı?

Bursaspor kaptanı Burak Altıparmak ile Bursaspor taraftarları arasında çıkan tartışmada taraftarlardan birinin futbolcuya yumruk attığı öğrenildi. Çıkan arbedede taraftarın boğazının da sıkıldığı söylenirken Burak Altıparmak'a yumruk atan taraftarın ceza alıp almadığı merak edildi.

15.05.2022-01:29 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-01:29) Burak Altıparmak kimdir kaç yaşında? Bursaspor'un kaptanı Burak Altıparmak'a kim yumruk attı, ceza aldı mı?

TFF 1. Lig'in 37. hafta maçlarında Bursaspor Bandırmaspor'a deplasmanına konuk oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan Bursaspor, sahadan 4-2 mağlup olarak ayrıldı. Busraspor aldığı bu sonuçla TFF 1. liginden TFF 2. ligine düşmüş oldu.

Sahadan hem mağlubiyetle hem de küme düşmüş olarak ayrılan Bursaspor oyuncuları maç bittikten yaklaşık 3.5 saat sonra takım otobüsüne binerek Bursa'ya doğru yola çıkmaya hazırlandılar O sırada takım otobüsünün etrafınd olan taraftarlar, takımlarının küme düşmesine öfkelenerek oyunculara tepki gösterdiler. Çıkan arbedede Bursaspor kaptanı Burak Altıparmak bir taraftarın saldırısına uğradı.

Bursaspor'un kaptanı Burak Altıparmak'a kim yumruk attı

Kaptan Burak Altıparmak'a yumruklu saldırı!

Maçtan hemen sonra Bandırma 17 Eylül Stadyumunun çevresine gelen Bursaspor taraftarları, takımlarının sahadan hem mağlup olarak ayrılmasına hem de küme düşmesinden dolayı, futbolculara karşı tepki gösterdiler. Polis, hem stad çevresinde hem de takım otobüsün etrafında geniş güvenlik önlemleri alırken, otobüse binen futbolculardan takım kaptanı Burak Altıparmak, gelen tepkiler üzerine bindiği otobüsten geri indi.

O sırada Bursaspor'lu bir taraftar polis barikatını geçerek takım kaptanı Burak Altıparmak'a saldırdı. Tecrübeli oyuncunun boğazını sıkan öfkeli taraftar, aynı zamanda yumruklu saldırıda bulundu.

Bursaspor'un kaptanı Burak Altıparmak'a kim yumruk attı

Burak Altıparmak, polislere güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğu konusunda çıkışırken, taraftarların 'Öleceksiniz' şeklinde tehditler savurduğu duyuldu. Çıkan arbede polis tarafında önlenirken, oyuncular yeniden otobüse bindirildi ve bölgeden uzaklaştırıldı.

Bursasporlu futbolcuları taşıyan takım otobüs, stadın yanında ayrıldıktan sonra polislerin eşliğinde Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Oyuncuların emniyette bekletilmesine ilişkin alınan kararın hemen ardından diğer taraftan yaklaşık 100 kişiden oluşan taraftar grubunun Bursa'daki Bursaspor Özlüce Tesislerinin önünde beklemeye başladıkları öğrenildi. Yaklaşık 500 kişiden oluşan polis grubu tesisin etrafını sararken barikatların diğer tarafında taraftarların bekleyişlerinin devam ettiği bildirildi.

Bursaspor'un kaptanı Burak Altıparmak'a kim yumruk attı

Burak Altıparmak kimdir kaç yaşında?

15 Ekim 1990 'da Burak Altparmak, Bursaspor'da orta saha oyuncusudur. 178 cm boyunda ve 73 kilo ağırlığında olan Altıparmak, sağ ayağını çok iyi kullanan oyunculardan biridir.2021-2022 sezonunda takımın ilk 11'de 32 maçına çıkan Burak Altıparmak, sezon boyunca 4 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Takım kaptanlığı görevini de yürüten Burak Altıparmak, sezon içinde takımına 5 asist ve 2 gol katkısı yapmıştır.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal