28.12.2020-12:25 (Son Güncelleme:19.05.2024-01:37)


1

Gördüğümüzde bile korku ve paniğe kapıldığımız böcekler evde bizimler birlikte yaşıyor. Ve bu böcekler birçok bakteri ve hastalığı da üzerlerinde taşıyor. Piyasada böceklerle savaşmanın bir sürü ürünü var ancak siz evde de bu soruna çözüm bulabilirsiniz. Nasıl mı?



2

Hamam böcekleri pis ve karanlık yerlerde yaşamayı severler. Bazen bu yaşam alanlarını evinizde de oluşturmaya çalışırlar.



3

Görmenin korkutucu ve iğrenç olmasının yanı sıra, Hamam böcekleri çeşitli tehlikeli hastalıkları da taşıyabilirler.



4

Bu böceklerin taşıdığı hastalıklar bulaşıcı ve ne yazık ki bazıları ölümcüldür.



5

Piyasada hamamböceklerinden kurtulmak için kullanılmak üzere sunulan çok sayıda ürün vardır, ancak bunlar, sağlığı tehlikeye sokan ve kalıcı sonuçlar vermeyen zararlı kimyasallarla dolu ve pahalı ürünlerdir.



6

Bugün size evinizde bu soruna nasıl çözüm üretebileceğinizi söyleyeceğiz. Evinizdeki hamamböceklerini ortadan kaldırmak için doğal ve güvenli bir yolu sizlere öneriyoruz.



7

Hamamböceklerini ortadan kaldırmak ve kötü böcekleri evinizden uzak tutmak istiyorsanız kesinlikle boraks kullanmalısınız.



8

PEKİ BORAKSI NASIL KULLANILIR?

PEKİ BORAKSI NASIL KULLANILIR?

Boraks, böceklerin dışkabuğunu tam anlamıyla susuzlaştırır ve sindirim sistemini tahrip eder. Bu kadar tahribata dayanamayan böcekler ölür ve eviniz her zamanki gibi temiz kalır.



9

Boraksa şeker ekleyerek böcekleri çekmiş olursunuz ve etkisi arttırırsınız. Hamamböceği şekerin tatlılığı sayesinde çekilir, bu da onları tuzağa düşürmenizi kolaylaştırır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR