Bülent Korkmaz'dan Fenerbahçe Galibiyetinin Ardından Çarpıcı Açıklamalar!

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, deplasmanda oynadıkları Fenerbahçe karşılaşmasında aldıkları galibiyetin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

24.10.2021-21:42 - (Son Güncelleme: 24.10.2021-21:42) Bülent Korkmaz'dan Fenerbahçe Galibiyetinin Ardından Çarpıcı Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Kadiköy'de Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Aytemiz Alanyaspor büyük bir sürprize imza atarak karşılaşmanın son anlarında bulduğu gol ile sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

BÜLENT KORKMAZ'DAN GALİBİYET YORUMU

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Fenerbahçe galibiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ; 

FENERBAHÇE'NİN YÜKLENECEĞİNİ BİLİYORDUK...

Oyuncularımı kutluyorum, buradan galibiyetle dönmek önemliydi. İlk yarıdaki oyunu kabul etmiyorum, hiç memnun değilim. Bu bizim oyunumuz değildi, böyle bir oyun beklemiyordum. Aldığımız her topu, her pozisyonda kullanamadık. Fenerbahçe, bizim paslarımızla atağa çıktı. 2. yarı biraz daha iyi oynayınca, oyunu tutunca, hem hücumda olmayı becerebildik, hem de pozisyonlara girdik. 1-0'dan sonra da oyunu tuttuk sayılabiliriz. Fenerbahçe'nin kesin kazanması lazımdı, çok yükleneceğini biliyorduk. Golün son dakikada gelmesi bizim için daha önemliydi, galibiyetle ayrıldık, oyuncularıma tebrikler.

TAKIMIMA BEN SADECE DESTEK OLUYORUM

Çok mücadele ediyoruz, çok çabalıyoruz. Oyuncularım da sahada ve antrenmanda gösteriyorlar. Antrenman sahaya yansır. Bu oyunu ve skoru alanlar oyuncu grubu. Biz yardımcı oluyoruz, destek oluyoruz. Çok şükür, galip geldik, inşallah devam eder.

STRES VE HEYECAN TEKNİK DİREKTÖRLÜKTE DAHA FAZLA

Oyunculuk daha kolay. İyiyseniz oynarsanız, kötüyseniz kulübede oturursunuz. Ekibimle biz bu işi severek, isteyerek yapıyoruz. Stres, heyecan bizi besliyor. Oyunculukta da yaşadık, teknik direktörlükte daha çok yaşıyoruz. Önemli olan kötü durumlarda cesaretli durabilmek, biz de bunu yapıyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal