Rıza Çalımbay'dan Adana Demirspor Maçının Ardından Hakem Tepkisi!

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında kendi sahalarında oynadıkları maçta alınan Adana Demirspor beraberliğinin ardından karşılaşmada verilen hakem kararlarına isyan etti.

24.10.2021-20:41 - (Son Güncelleme: 24.10.2021-20:41) Rıza Çalımbay'dan Adana Demirspor Maçının Ardından Hakem Tepkisi!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında nefesleri kesen karşılaşmada Demir Grup Sivasspor kendi sahasında son dakikalarda Adana Demirspor'un bulduğu penaltı golüyle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

RIZA ÇALIMBAY'DAN HAKEM KARARLARINA TEPKİ

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'de alınan Adana Demirspor beraberliğinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

HAKEM ARKADAŞ 10 KİŞİ BIRAKANA KADAR PROBLEM YOKTU

Golü bulduk. Hiçbir problem yoktu. Hakem arkadaş bizi 10 kişi bırakana kadar sorun yoktu. Ne zaman 10 kişi bıraktı, maçın seyri değişti. Sonrasında da dengeyi kuramadık. Bu kadar kolay oyuncu atılmaz, yazık günah. Büyük takımlardan bu şekilde bir tane oyuncu atsınlar da göreyim. Hakemin yönetimi, hem taraftarı hem de bizi gerdi. Hem Adana Demirspor hem de biz sinirlendik.

HAKEM MAÇIN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ!

Oyuncumuz atılmasaydı gayet iyi şekilde mücadele ediyorduk. Oyuncumuzu atması maçın kaderini değiştirdi. Maalesef son dakikada bir penaltı olayı oldu. Biz penaltıyı konuşmuyoruz. Üzüldük. Gergin bir maç oldu. Hakem arkadaşın maçı bu hale getirmemesi gerekiyordu. Futbolcularımız da gergin olduğu için maça kendilerini veremediler. Gergin bir şekilde oynamaya çalıştık.

POLİSLERİ ÇAĞIRIP YOLU BEN AÇTIM...

Kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı ancak olaylar çıktı. Yine de golü yemememiz gerekiyordu. Hakem arkadaşlarımız gelip maçlarını yönetsin istiyoruz. Böyle polis eşliğinde içeri gitmesinler. Polisleri çağırıp yolu ben açtım. Sivas'ta artık böyle şeyler yaşanmasın. Hakem arkadaşlarımız da yaşatmasınlar. Ben onlara bin tane hata sayarım. Bariz hatalarına biz bir şey demiyoruz. Hakemlerden dolayı benim başıma gelmeyen kalmadı. Yaşadığım öyle maçlar var ki, sonrasında hakemliği bıraktılar. Ben artık pes ettim ama bugün gerçekten bizi çok gerdi. Futbol anlamında çok gereksiz şeyler yapıldı. En büyük tehlike taraftarı germek. Sevimsiz bir ortam oldu. Hakemlik dünyanın en zor mesleklerinden bir tanesi, yapmak kolay değil. Şimdiki hakemlerin ellerinde her şey var. Karar verirken daha dikkat etmeleri gerekiyor. Bazı takımlardan ciddi anlamda çekindiklerini düşünüyorum.

TARAFTARLARIMIZI TAHRİK ETTİLER...

Futbol bu, yeniliriz kazanırız. Ancak hakemler ile böyle gergin ayrılmamamız gerekiyor. Taraftarımızı tahrik ettiler. Adana Demirspor gibi güzel bir takıma gelmişsin, böylesi hareketler yakışmıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal