08.07.2022-16:41 (Son Güncelleme:08.07.2022-17:19)


1

Babasının mezara gömüldüğü sırada "ama ben buraya sığmam ki" sözleriyle gündem olan Ersoy hakkında bir iddia ortaya atılmıştı.



2

Ersoy'un mezarı için görüşme başlattıklarını söyleyen Feyzi Siverek Siverek, “Normalde yaşayan bir insana mezar yeri almak hem dinimiz gereği hem de yaşayan bir insanın alınan yere gömüleceğini düşünmek çok şık bir durum değil. Ama malumunuz Türkiye’ de bir gelenek vardır. 4-5 kişilik bir aile kabristanı alınıp yapılır. Malumunuz Bülent Ersoy’ un babasının defin işlemi sırasında mezar başında bir konu oldu" demişti.



3

Siverek "Bülent Hanım, İç İşleri Bakanımız Süleyman Soylu’ ya bir rica da bulunup, kendileri de teveccüh buyurmuş ve ‘gereğini yapacağını’ söylemişler" dedi.



4

ülent Hanım’a Zincirlikuyu’dan bir mezar yeri ayarladım. Ama hayranları ulaşmasın diye biraz derin yapacağız. Derin yapacağımız için Bülent Hanım’ın mezarını asansörlü yapacağız.



5

Asansörle aşağı indireceğiz. Asansör de şifreli olacak. Bir de mezarını sade yapacağız. Biliyorsunuz dinimiz de çok şatafata müsaade etmez" sözeriyle gündem olmuştu.



6

İddialara yalanlayan Ersoy "ölmedim arkadaşlar tüm bunlar asılsız" diyerek sitem etmişti.



7

Son olarak 2011 yılında "Ben öldükten sonra Gülşen mezarım başımda 'Aşktan Sabıkalı'yı okusun" sözleri yenidem gündem oldu.



8

Gülşen konuyla ilgili "Londra'dayken bir gece Bülent Ersoy arayıp 'Evladım, nerede benim şarkım' diye sordu. O gece uykumdan bir anda uyandım, şarkıyı yapıp bitirdim. Döndüğümde Bülent Ersoy'a dinlettim, çok beğendi. Hatta 'Hayatımın parçası, öldüğümde mezarımda bu şarkıyı çalın' dedi." açıklamasını yaptı. İddialara göre bu istek büyük tepki çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr