08.07.2022-14:56 (Son Güncelleme:08.07.2022-14:56)


1

Neler oldu

Neler oldu

Skandalları ve açıklamaları ile adından sık sık söz ettiren Nihat Doğan, Beyaz TV’deki programında usta isme hakaret etti.



2

Nihat Doğan, Kaan Arkın'ın babası için “Şu zamanda onun gibi Atatürkçü, cumhuriyetçi, aydın insanlara ihtiyaç var” sözleriyle alay etti.



3

Doğan TV programında Arkın için “Ya kardeşim Atatürk ile Cüneyt Arkın’ın ne alakası var? Atatürkçü rejimle Cüneyt Arkın’ın ne alakası var? Cüneyt Arkın’ın da ben bir tane Atatürkçü filmini bilmiyorum. Cüneyt Arkın’ın Atatürkçülük’le hiçbir alakası yok” dedi.



4

Bunun üzerine Murat Arkın'dan kapak gibi cevap geldi!



5

Tüm takipçilerimden özür dileyerek bu paylaşımı yapıyorum. Ancak sizden gelen üzüntünüzü dile getiren binlerce mesaj sonucunda iki kelime etmeye karar verdim. Nihat’çım, bu söylediklerinden kesinlikle seni suçlu tutmuyorum. Üç tane kaset çıkarmaya çalışırken 100 yıllık Türk Sineması’nın 50 yılına emek vermiş Cüneyt Arkın’ı fark etmemiş olmak senin suçun değil.



6

Tüm takipçilerimden özür dileyerek bu paylaşımı yapıyorum. Ancak sizden gelen üzüntünüzü dile getiren binlerce mesaj sonucunda iki kelime etmeye karar verdim. Nihat’çım, bu söylediklerinden kesinlikle seni suçlu tutmuyorum. Üç tane kaset çıkarmaya çalışırken 100 yıllık Türk Sineması’nın 50 yılına emek vermiş Cüneyt Arkın’ı fark etmemiş olmak senin suçun değil. Cüneyt Arkın sadece filmlerinde değil olağan hayatında da ezilenin mazlumun yanında yer alırken tecavüze uğrayıp katledilen gencecik bir kız ardından “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksınız” demen de senin suçun değil.



7

Cüneyt Arkın Türk halkına hizmet ederken vucudunda kırılmadık kemik kalmamış olmasına rağmen oğlunun yardımı ile sahnede dimdik yürürken Türk halkının karşısına çıktığın bir programda koltukta bile yayılarak oturman senin suçun değil. Suçlu bizleriz. Suçlu, seni senin bildiğin Nihat Doğan yapanlar. Seni para ödeyerek oraya oturtanlar ve seni izleyemeye ayıracak vakti olanlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr