Bülent Ateş kimdir? Bülent Ateş neden öldü, siyanürle mi öldü? Bülent Ateş’in ölümü ve ardındaki sır

Adana 'da yaşayan Bülent Ateş 'in ani ölümünün ardında gizli olan sır ne? Bülent Ateş neden öldü? Yakınları tarafından ofisinde ölü olarak bulunan Bülent Ateş neden ve kim tarafından öldürüldü? soruları hem yakınları hem de polis ekipleri tarafından merak edilerek araştırılmaktadır. Biz de bu konunun detaylarını araştırdık ve ses getiren gizli ölümün arkasındaki nedenleri sizlerle haberimizde paylaşacağız.

26.05.2022-16:02 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-16:02) Bülent Ateş kimdir? Bülent Ateş neden öldü, siyanürle mi öldü? Bülent Ateş’in ölümü ve ardındaki sır

Adana 'da mühendis olarak çalışan Bülent Ateş ofisinde ölü olarak bulundu ve Ateş 'in ani ölümünün ardında gizli olan sırrın ne olduğu soruları da peşin sıra gelmeye başladı. Adana 'da jeofizik mühendisi olan Bülent Ateş !i yakınları ofisinde ölü bir halde buldular ve hemen polis ekiplerine haber verdiler. Masanın üzerindeki siyanür ise ekiplerin dikkatini çekti ve hemen incelemeye alındı. Kimyasal Radyolojik Nükleer ekipleri, özel kıyafetler giyerek Ateş 'in ofisinde detaylı olarak inceleme yapmaya başladılar.

Olay, Adana Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi Ziyapaşa Caddesi 'nde yer alan F. Erçetin Apartmanı 'nda yaşandı. Jeofizik mühendisi olan Ateş 'ten hiçbir haber alamayan yakınları ise olayın yaşandığı apartmanın 2. katında bulunan ofise gittiler ve yerde Bülent Ateş 'i hareketsiz yatar halde ölü olarak buldular.

Bülent Ateş neden öldü

Yapılan her türlü müdahaleye karşın kurtarılamadı

Ofisin içerisine giren yakınları Ateş 'i yerde hareketsiz olarak buldular ve hemen sağlık ekiplerine haber ederek ambulans çağırdılar. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ateş 'e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra tedavi için hastaneye kaldırdılar ancak ne yazık ki Bülent Ateş doktorların bütün çabasına karşın hayata gözlerini yumdu.

Bülent Ateş 'in sır ölümü

'' Siyanür cinayeti '' şüphesi

Olayın gerçekleştiği ofise giren polis ekipleri masanın üzerinde duran bir siyanür olduğunu düşündükleri maddeyi tespit ederek derhal ofisi şeritler ile kapattı ve bu şüpheli durumu AFAD ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen özel kıyafet giyinen Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer ( KBRN ) ekipleri ise bina ile çevresinde detaylı olarak inceleme yapmaya başladılar. Bülent Ateş 'in ölüm nedeni ise yapılan otopsi sonrasında çıkan rapor ile belli olacak.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal