Bülent Arınç'tan Sevda Noyan'a Sert Tepki

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda kullandığı ifadelerle tepki çeken Sevda Noyan'a bir tepki de Bülent Arınç'tan geldi. Arınç, "Milleti başörtüsünden nefret ettirecek." ifadelerini kullandı.

11.05.2020-11:56 - (Son Güncelleme: 11.05.2020-12:11)

Geçtiğimiz günlerde Ülke TV'de Esra Elönü'nün sunduğu 'Arafta Sorular' adlı programa katılan Sevda Noyan, yaptığı açıklamalarla ülke gündemine oturmuş ve taraflı tarafsız herkesin tepkisini çekmişti. Noyan ailesi Sevda Noyan'a dava açacaklarını belirtirken, bir tepki de eski TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'tan geldi.

"İKİ ŞUURSUZ YÜZÜNDEN MİLLET NEFRET EDECEK HALE GELECEK"

Gazeteci Kemal Öztürk'ün programına konuk olan Arınç, "Bu iki şuursuz yüzünden millet başörtüsünden nefret edecek hale gelecek." ifadelerini kullandı.

SEVDA NOYAN NE DEDİ?

Haber 7 yazarı Esra Elönü'nün ÜlkeTV'de sunduğu Arafta Sorular programına konuk olan yazar Sevda Noyan, son dönemde gündeme gelen darbe tartışmalarının ardından 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin konuştu. Noyan, "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk... Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın; bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak. Liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal