Bülent Arınç: Benim Parsel Numarası Vermeme Gerek Yok

Bülent Arınç, Melih Gökçek ile yaşadığı 'parsel parsel' tartışması hakkında açıklamalarda bulundu ve "Benim parsel numarası vermeme gerek yok." dedi.

27.02.2020-16:00 - (Son Güncelleme: 27.02.2020-15:49) Bülent Arınç: Benim Parsel Numarası Vermeme Gerek Yok

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le yaşadığı 'parsel parsel' tartışmasına açıklık getirdi. Ankara'da neler olduğunu çok iyi bildiğini aktaran Arınç," Benim parsel numarası vermeme gerek yok." ifadesini kullandı.

TV5 Ankara Bürosu'na konuk olan Bülent Arınç, "Herkesin bildiğini benim ayrıca söylememe gerek yok. Ankara'da ne yaşandığını, kimin kimlerle ne yaptığını veya ne yapmadığını bilir insanlar. Benim ayrıca parsel numarası vermeme gerek yok." şeklinde konuştu.

NE OLDU?

Bülent Arınç 2015 yılında, dönemin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e yönelik olarak, "Ankara'yı paralel yapıya parsel parsel sattı." eleştirisinde bulunmuştu. Arınç'ın bu söylemleri ikili arasında gündemi uzun süre meşgul eden tartışmalara neden olmuştu. 2017 yılında Arınç'ın resmi sosyal medya hesabı üzerinden Gökçek'e yönelik, "Yalancı, iftiracı, çirkef, ahlaksız, altı kirli, üç harfli." şeklinde paylaşım yapmasının ardından, Gökçek konuyu mahkemeye taşımış ve 50 bin liralık tazminat davası açmıştı. Ancak mahkeme Gökçek'in bu talebini, Arınç'ın ifadelerinin tartışılmasının kamu yararına olduğunu gerekçe göstererek reddetmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal