Bülent Arınç'ın yeğeni Ezgi Akgün Biber kim? Hangi partiden siyasete atıldı?

Son günlerin gündem de olan haberlerinden olan AK Parti kurucusu Bülent Arınç'ın yeğeninin siyasete atılması konuşulmaya devam ediyor. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Arınç'ın yeğeni Ezgi Akgün Biber'in hangi partiye katıldığı ise araştırılmaya başlandı. Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Biber'in yeni partisi ve söyledikleri haberimizde yer almaktadır

13.07.2022-09:28 - (Son Güncelleme: 13.07.2022-09:28) Bülent Arınç'ın yeğeni Ezgi Akgün Biber kim? Hangi partiden siyasete atıldı?

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti kurucularından olan Bülent Arınç, yaptığı sert eleştirileri ile adından sıkça bahsettirirken şimdilerde ise tekrar gündeme geldi. Arınç'ın yeğeni Ezgi Akgün Biber'in siyasete katıldığı ve bunu sosyal medyadan duyurması üzerine hangi partiye katılım sağladığı merak konusu oldu. Biber sosyal medya hesabı üzerinden  "Adalet çığlıklarına daha fazla duyarsız kalamazdım" ifadelerini kullanarak açıklamalarda bulundu. 

''Söz milletindir''

Konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Ezgi Akgün Biber,  "Güzel ülkemin her köşesinden yükselen adalet çığlıklarına daha fazla duyarsız kalmamak adına bugün itibari ile daha özgür siyaset yapabileceğime ve duyulmak istenenleri değil de, gerçekleri özgürce konuşabileceğime inandığım Demokrat Parti'ye katıldım. Yeter! Söz milletindir!" ifadelerini kullandı.

Bülent Arınç'ın yiğeni

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal