Buket Aydın'ı bıraktı Sibel Can'a koştu! Emir Sarıgül'ün ünlü şarkıcıyla yaptığı tatil kaçamağı ifşa oldu

Buket Aydın'la ilişkisini noktalayan Emir Sarıgül, yıllardır adının aşk iddialarına karıştığı Sibel Can ile görüntülendi. İsimleri her fırsatta birlikte anılan ama özel hayatlarına dair hiçbir açıklama yapmayan ikili, şimdilerde birlikte tatil kaçamağı yapıyor. İşte detaylar...

22.07.2022-08:57 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-08:57)

Buket Aydın ile yollarını ayıran Emir Sarıgül, soluğu Sibel Can'ın yanında aldı. Bodrum'da tatile çıkan ikilinin, ifşa görüntüleri gündemde bomba etkisi yarattı.

Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül özel hayatı ile konuşulmaya devam ediyor. Geçen yaz Buket Aydın'la ayrılan Sarıgül, eski aşkını unutamadı.

İddialara göre, senelerdir Sibel Can ile görüntülenen fakat ilişki yaşadıklarını kabul etmeyen Sarıgül, yine şarkıcı ile görüntülendi.

 sibel can ve emir sarıgül

Bodrum'da aşk tazeliyorlar

Bodrum Torba'da kameralara yansıyan çift, bir süre arkadaşlarıyla sohbet etti. Sohbetin ardından telefonu ile uğraşan Sarıgül, sonra Sibel Can ve arkadaşlarının yanından ayrıldı.

Emir Sarıgül ve Buket Aydın neden ayrıldı?

Aşklarıyla uzun süre gündemden düşmeyen ikilinin fırtınalı aşkı ne yazık ki uzun sürmedi. Emir Sarıgül'ün evlilik baskılarından sıkılan Buket Aydın'ın ilişkiyi noktaladığı o zaman konuşulan iddialar arasındaydı.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal