Ebru Gündeş'in genç sevgilisinden Bahar Candan'a para transferi! Rassan Khoshnaw'ın Candan'a 24 milyon TL gönderdiği ortaya çıktı

Ebru Gündeş uzun süre sonra kendini aşka kaptırması magazin gündeminde eleştirele neden olsa da aşkları devam eden Gündeş ve Rassan çiftini sarsacak haber gündeme geldi. Bahar Candan ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan Rassan'ın Candan'a 24 milyon TL gönderdiği belgesi gündeme damga gibi düştü.

22.07.2022-08:47 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-08:47) Ebru Gündeş'in genç sevgilisinden Bahar Candan'a para transferi! Rassan Khoshnaw'ın Candan'a 24 milyon TL gönderdiği ortaya çıktı

Magazin gündemi beklenemeyen bir haber ile sallandı. Ebru Gündeş'in yeni sevgilisi rassa khoshnaw ve Bahar Candan hakkında ortaya çıkan haberler damgasını vurdu. Al Sana Haber programında Rassan'ın eski sevgilisinin Bahar Candan olduğu ortaya çıkarken aynı zamanda yüklü miktarda para gönderimi olduğu da gündeme geldi. 

Rassan'dan Candan'a 5 milyon arap emirlikleri dirhemi gönderilmiş

Khoshnaw'ın bir dönem beraber olduğu Bahar Candan'a 5 Milyon AED'yi (Uluslararası piyasalarda 4.81 TL olarak işlem gören Birleşik Arap Emirlikleri Dirhem'i) banka hesabı aracılığıyla yolladığı görüldü.

Ebru Gündeş sevgilisinden Bahar Candan'a 24 milyon TL

Türk lirası ile 24 milyon TL 

Rassan'ın Bahar Candan'a gönderdiği para Türk lirası cinsinden hesaplandığında ise 24 milyon TL yaptığı gündeme gelirken bu rakam dudak uçuklattı. 

Ebru Gündeş sevgilisinden Bahar Candan'a 24 milyon TL

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal