Bugün yapılan atamalar: Cumhurbaşkanlığı kararı resmi gazetede! Hangi bakanlıklara atama yapıldı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla bugün Resmi Gazete’de Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu ile ilgili bir atama kararı yayımlandı. Peki Cumhurbaşkanlığı kararı resmi gazetede? Hangi bakanlıklara atama yapıldı? Detaylar haberimizde...

08.07.2022-09:18 - (Son Güncelleme: 08.07.2022-09:18) Bugün yapılan atamalar: Cumhurbaşkanlığı kararı resmi gazetede! Hangi bakanlıklara atama yapıldı?

Bugün Resmi Gazete’de Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu ile ilgili bir atama kararı yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararları kapsamında Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun üst seviyelerinde önemli değişiklikler yaşandı.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nda önemli değişiklikler yaşandı

Cumhurbaşkanı atama kararı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan söz konusu karara göre Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu Başkanı Türker Gürsoy, ikinci başkanı Ali Gürsoy ve üye Ender Şenol görevden alındı. Görevden alınan kişilerin yerine Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu Başkanlığına Mehmet Akif Eroğlu, İkinci başkanlığa Davut Menteş, üyeliklere ise Yusuf Dinç ve Mahmut Güngör atandı.

 Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu ile ilgili yeni atama kararlarının 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7'inci maddeleri gereğince yapıldığı duyuruldu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal