Bugün hangi maçlar var? 10 Mayıs Salı TV maç programı

10 Mayıs 2022 Salı günü yapılacak olan maçlar futbolseverler tarafından epey bir merak edilmektedir. Maçlar ile ilgili bilgi edinmek isteyenler 10 Mayıs 2022 Salı gününde hangi takımlar arasında maç olacak, kimlerin maçları var ve saat kaçta olacak, maçlar hangi kanaldan yayınlanacak? gibi soruların da cevabını aramaktadırlar. Bizler de siz değerli okurlarımız için bugün oynanacak olan maçların programlarını haberimizde konu edindik. İşte bugün oynanacak olan maçların listesi..

10.05.2022-11:53 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-11:53) Bugün hangi maçlar var? 10 Mayıs Salı TV maç programı

Bugün oynanacak olan maçlar futbolseverler tarafından epey bir ilgi görmekte. Sporseverler '' bugün hangi takımların maçları var? '' sorusunun yanıtını araştırmaktadır. Son dakika gelen paslaşmalar, çalımlar ve goller için futbol maçlarını izlemek isteyen futbolseverler bugün yapılacak olan maçlar için de ekran karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Milli maçlar, FIFA, UEFA Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi ile Süper Lig maçlarının yanı sıra ayrıca Türkiye alt liglerinin de günlük olarak çıkacakları maçların listesini sizler için hazırladık.

Peki, bugün hangi takımların maçları var? Bugün oynanacak olan maçlar hangi kanal üzerinden yayınlanacak? Bugün hangi maçlar olacak? sorularının işte cevapları..

bugün hangi maçlar var

10 Mayıs 2022 Salı günü maç programı

- Brisbane Roar ile Sydney FC maçı

Futbol Avustralya A Ligi Brisbane Roar ile Sydney FC takımları arasında yapılacak olan maçtır. 10 Mayıs 2022 Salı günü saat 12.05 'te başlayacak ve maç Bein Sports 4 aracılığı ile futbolseverler için ekranlara gelecektir.

- Valencia ile Real Betis maçı

İspanya La Liga Valencia ile Real Betis takımları arasında yapılacak olan maçtır. 10 Mayıs 2022 Salı gününde akşam saat 20.00 'de başlayacak ve Smart Spor HD, CBC Sport, Sport Smart ile S Sport Plus aracılığında futbolseverler için naklen ekranlara verilecektir.

- Kayserispor ile Trabzonspor maçı

Ziraat Türkiye Kupası ( ZTK ) Kayserispor ile Trabzonspor takımları arasında yapılacak olan maçtır. 10 Mayıs 2022 Salı günü akşam saat 20.30 'da başlayacak olan bu özel karşılaşma A Spor aracılığı ile futbolseverler için naklen olarak yayınlanacaktır.

- Granada ile Athletic Bilbao maçı

İspanya La Liga Granada ile Athletic Bilbao takımları arasında oynanacaktır. Bu karşılaşma 10 Mayıs 2022 Salı günü akşam saat 21.00 'da başlayacak ve futbolseverler için Smart Spor 2, Spor Smart 2 kanalları aracılığı ile ekranlara verilecektir.

10 Mayıs 2022 maç programı

- Aston Villa ile Liverpool maçı 

İngiltere Premier Lis Aston Villa ile Liverpool takımları arasında oynanacak olan bu maç 10 Mayıs 2022 Salı günü akşam saat 22.00 'de başlayacak ve S Sport ile S Sport Plus kanalları aracılığında futbolseverler ile naklen buluşturulacaktır.

- Genk ile Charleroi maçı

Belçika Pro League Genk ile Charleroi takımları arasında yapılacak olan bu heyecanlı karşılaşma 10 Mayıs 2022 Salı günü akşam saat 22.00 'de başlayacak ve Tivibu Spor 2 kanalı aracılığı ile futbolseverler için naklen ekranlara getirilecektir.

- Barcelona ile Celta Vigo maçı

İspanya La Liga Barcelona ile Celta Vigo takımları arasında oynanacak olan bu maç 10 Mayıs 2022 Salı gününde akşam saat 22.30 'da başlayacak ve Smart Spor HD, CBC Sport, Spor Smart ile S Spor Plus kanallarının aracılığında naklen olarak futbolseverler için ekranlarda olacaktır.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal