Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen ekibiyle birlikte projelerini anlattı! Sportif Direktörlük için Mario Gomez ile görüştüklerini açıkladı

Beşiktaş JK Başkan Adayı Fuat Çimen ve yönetim kurulu adayları, Siyah Beyaz Düşünce Platformunun düzenlediği organizasyonda Şişli Tiyatrosu’nda düzenlenen toplantıda Beşiktaş Genel Kurul Üyeleri ve taraftarla bir araya geldi.

10.05.2022-11:22 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-11:36) Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen ekibiyle birlikte projelerini anlattı! Sportif Direktörlük için Mario Gomez ile görüştüklerini açıkladı

Beşiktaş’ta Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimi öncesinde adaylığını açıklayan Fuat Çimen, ekibiyle birlikte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Şişli Tiyatrosu’nda Siyah Beyaz Düşünce Platformunun davetiyle kulüp üyeleri ve taraftarlarla buluşan Beşiktaş JK Başkan Adayı Fuat Çimen ve yönetim kurulu adayları çeşitli konulara değindikleri açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Başkan Adayı Fuat Çimen, ‘Beşiktaş Sensin Hareketi’ hakkında bilgi verirken, adaylık süreci hakkında da açıklamalarda bulundu.

Düzenlenen etkinlikte ‘Beşiktaş Sensin Hareketi’ ekibinin hazırladığı projeler ile ilgili olarak bilgiler verildi. Yönetim kurulu adaylarından Ercüment Meriç Öztürk’ün tanıttığı projeler katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Beşiktaş JK Başkan Adayı Fuat Çimen’in etkinliğin ilerleyen bölümünde yaptığı açıklamalar ise büyük ses getirdi. Fuat Çimen, yaptığı açıklamalarda ;

‘Hakem hataları için gereken yapılmıyor…’

Beşiktaş’ta hakem hatalarıyla ilgili olarak camianın hassasiyetinin farkındayım. Ne yazık ki söylenenler yapılmıyor. Ahmet Nur Çebi bu konu ile ilgili sürekli vaatlerde bulunuyor. Kendisi ‘Taş üstünde taş bırakmam.’ demişti. Beşiktaş başkanı olan kişi söylemez, yapar. Biz gerekeni yapacağız. Amatör şubelerin hiçbiri kapanmayacak. Beşiktaş markası daima rekabet eder ve zirveye oynar. Yeter ki tüm şubeler doğru yönetilsin.

135 milyon dolarlık anlaşmada prensip sağlandı!

Beşiktaş JK Başkan Adayı Fuat Çimen, iki yılı aşkın bir süredir projelerle ilgili çalışmalar yaptıklarını, birçok büyük Avrupa kulübünün coin, taraftar token ve NFT gibi dijital varlıklarını arz eden uluslararası bir dijital varlık firması ile NFT hariç 135 milyon dolarlık bir prensip anlaşmasına vardıkları, söz konusu firma ile 6 Mayıs 2022 Cuma günü bir gizlilik anlaşması imzaladıklarını söyledi.

Etkinlikte en çok dikkat çeken kısımlardan birisi ise yönetim kurulu adaylarından Ercüment Meriç Öztürk’ün futbol şubesi için gerçekleştirdiği görüşmelerden bahsetmesi oldu.


Sporif Direktörlük için Mario Gomez sürprizi!

Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen’in ekibinde yer alan Ercüment Meriç Öztürk, futbol şubesi ile ilgili merak edilen konular hakkında açıklamalarda bulundu. Sportif direktörlük için Alman yıldız Mario Gomez ile görüştüğünü açıklayan Ercüment Meriç Öztürk, yaptığı açıklamalarda ;

‘ Sportif direktör olarak gündemde olan ve görüştüğümüz isimler arasında Mario Gomez, Michael Reschke ve Frankfurt'ta görev alan Ben Manga gibi isimler yer alıyor. İngiltere, Almanya ve İspanya üçgeninde, önemli spor akılları ile görüşmelerimizi de sürdürüyoruz. Tamamen profesyonel bir yönetim tarzında olacağız. Guti, Gomez, Amokachi, Ferdinand, Pepe, Zago gibi Beşiktaş’ımızın şanlı formasını terletmiş dünya çapında şöhret ve tecrübeye sahip eski oyuncularımızın da tecrübelerinden yararlanacağız. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal