Fenerbahçe Kim Min Jae'nin ülkesi Güney Kore'de ameliyat edildiğini açıkladı!

Fenerbahçe'de Güney Koreli stoper Kim Min Jae ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertlilerde son yapılan açıklamada futbolcunun ülkesinde ameliyat edildiği aktarıldı.

10.05.2022-10:56 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-11:06)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de sezonun en dikkat çeken isimlerinden birisi haline gelen Kim Min Jae ile ilgili önemli gelişmeler söz konusu. Sarı lacivertlilerin futbolcusu son olarak yaşadığı yaşadığı sakatlıkla takımda moralleri bozmuştu. Oyuncu yaşadığı sakatlık sonrası ülkesi Güney Kore'ye gitmişti. Ameliyata alınacağı bilinen futbolcuyla ilgili son gelişmeyi Fenerbahçe duyurdu.

Kulüp futbolcunun durumunu aktardı

Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamada, 'Oyuncumuz Kim Min Jae ülkesi Güney Kore’de ayak bileğinden bir operasyon geçirmiştir. Başarılı geçen operasyon sonrası oyuncumuzun tedavi ve rehabilitasyon süreci başlamıştır.  Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.' ifadelerine yer verildi.

futbolcu ülkesinde ameliyat oldu

Yıldız isimle ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor

Sarı lacivertlilerde başarılı futbolcunun durumu gerek takım tarafından gerek taraftarlar tarafından yakından takip edilmekte. Futbolcunun ameliyatının başarılı geçmesi ise taraftarları oldukça sevindirdi. 25 yaşındaki yıldız bu sezon gösterdiği performansla sarı lacivertlilerde en çok sevilen isimlerden birisi haline geldi. Futbolcunun transferi için pek çok takımın yakın takipte olduğu da bilinmekte. Bu anlamda Güney Koreli yıldızın sarı lacivertli takımdaki geleceği de merak konusu oldu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal