Buffon Türkiye'ye Mi Geliyor?

Sezon sonunda Juventus'tan ayrılacağını ilan eden İtalyan efsane kaleci Gianluigi Buffon'un ismi bugün İtalyan basınında Galatasaray ile anıldı. İtalyanların haberine göre Galatasaray 43 yaşındaki kaleciye resmi teklifte bulundu.

12.05.2021-20:36 - (Son Güncelleme: 13.05.2021-17:55) Buffon Türkiye'ye Mi Geliyor?

İtalyan futbolunun efsanelerinden Gianluigi Buffon Juventus'tan ayrılacağını resmen açıklamış, bu açıkamadan sonra kalecinin ismi Galatasaray ile anılmaya başlanmıştı. İtalyan basınına göre Galatasaray Buffon'a resmen teklifte bulundu.

Calcio Napoli 24'ün haberine göre Genoa'da oynamak isteyen Buffon'a İtalya dışından Galatasaray ve Monaco'nun resmi teklifte bulunduğu bildiriliyor.

Corriere della Sera'da bugün çıkan habere göre Buffon'un Juventus'tan ayrılacağı söylentileri yükselirken Galatasaray ve Monaco'nun devreye girdiği iddia ediliyor. Monaco, Buffon'a teklif yaptığını yalanlansa da Galatasaray cephesinden bu konu ile alakalı herhangi bir açıklama yapılmadı.

Paris'te yaşadığı deneyim nedeniyle Buffon yurt dışında oynamaya sıcak bakıyor. Ancak efsane kaleci yedek kalacağı bir takıma sıcak bakmıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal