19.02.2021-14:07 (Son Güncelleme:19.02.2021-14:07)


1

Bu Yaz Karavanla Tatile Çıkın

Bu Yaz Karavanla Tatile Çıkın

Pandemi döneminde otellerde ve pansiyonlarda konaklamayı güvenilir bulmuyorsanız karavan tatili tam size göre.



2

Karavanlar; çekme karavanlar ve motor karavanlar olmak üzere ikiye ayrılıyor. Çekme karavanlar, bir aracın önüne monte edilmiş bir sisteme sahip. Motor karavanlar ise normal bir araç gibi kullanılabilmekte. Bu iki karavan tipi de iç dizayn bakımından hemen hemen aynı oluyor.



3

Karavanların içerisinde tatil sürecinde ihtiyacınız olacak her türlü gereksinime uygun kısım bulunmakta. Genellikle bir karavanın ön kısmı mutfak ve oturma alanı bulunur. Mutfakta işinize yarayacak mini buzdolabı, ocak ve musluk gibi araçlar bulunmakta. Tatili daha keyifli kılmak için klima ve televizyon seçenekli karavanlar da tercih edilmekte. Araçlar, bir kamp alanı dışında konaklamanız durumunda da belirli bir süreye kadar elektrik ve su ihtiyaçlarınızı karşılamakta.



4

Çekme karavanlarda yüklü ağırlığı 750 kilogramın altında olanlar B, C, D ehliyetlerinden birine sahip olmalılar. Yüklü ağırlığı 3500 kilogramın altında olanlar için ise B sınıfı ehliyet yeterli olmakta. Yapacağınız küçük bir araştırmayla karavan kiralama fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.



5



6

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR