Bu Telefonlarda WhatsApp Çalışmayacak!

Kullanıcısı en yüksek uygulamalardan biri olan WhatsApp gizlilik sözleşmesi 4 Ocak’ta güncellendiği için uygulamada sorun çıktı. Gizlilik anlaşması nedeniyle eleştirilerin odağı olmakta ve 3 milyondan fazla kullanıcı kaybetmesine rağmen hala bir numara.

01.03.2021-13:07 - (Son Güncelleme: 01.03.2021-13:07) Bu Telefonlarda WhatsApp Çalışmayacak!

Eleştirilen mesajlaşma uygulaması bu yıl belirli Android ve iOS akıllı telefonlarda çalışmayı durduracak. Geçen yıl WhatsApp, modası geçmiş ancak hala kullanımda olan bazı akıllı telefonlar da dahil olmak üzere bu kararı açıkladı.

WhatsApp uygulaması, iOS 9’dan daha düşük bir sürüme sahip olan  iPhone cihazlarında çalışmayı durduracak. Bu açıklamaya göre destek almaya devam edecek telefonlar şöyle: iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6

İOS 9 sürümü güncellenirse bu modeller WhatsApp’ı kullanmaya devam edecek. İPhone 4s ve önceki modellerde, iOS 9 desteklenmediği için uygulama kullanılamayacaktır. Android açısından bu yıldan itibaren 4.0.3’ün altındaki cihazlar WhatsApp uygulamasını kullanamayacak. Benzer şekilde, telefon sürümünüz 4.0.3’ten düşükse, güncelleme yapmak en iyisi olacaktır. 2021 itibariyle HTC Sensation, Google Nexus S, Sony Ericsson Xperia Arc, LG Optimus 2X, Samsung Galaxy S I9000, Samsung Galaxy S2 ve HTC Desire S WhatsApp uygulamasını kullanamayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal