Bu Seferki CHP'li Provokatör Hem İslam Hem Kadın Düşmanı Çıktı!

CHP'li provokatör Emin Çölaşan yazdığı yazıda hem İslam'a hem de başarılı Türk kadınlarına nefretini kustu.

04.11.2021-14:59 - (Son Güncelleme: 04.11.2021-15:55)

Sözcü gazetesinin provokatörü, CHP'nin yalakası Emin Çölaşan, yalan ve iftiralar ile yandaş basının önde gelen isimlerinden biri olarak anılıyor. Öyle ki 2022 yılına girmeye hazırlandığımız bu zamanlarda kendisi hala 28 Şubat kafasından çıkamamış. Her yazısında ve paylaşımında başörtüsü nefretini kusan Çölaşan en son Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Joe Biden ile görüşmesinde tercüman olarak çalışan Fatma Kavakçı'ya saldırmıştı. Çölaşan yazısında çok çirkin ifadeler kullanmıştı.


HEM İSLAM HEM DE KADIN DÜŞMANI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip, ABD Başkanı Joe Biden ile İtalya'da düzenlenen G20 zirvesinde bir görüşme gerçekleştirmişti. Bu görüşmede tercümanlık görevini uluslararası ilişkiler uzmanı ve tercümanı olarak görev alan Fatma Kavakçı üstlenmişti. Bu görüşmenin ardından paylaştığı yazıda Fatma Kavakçı ve başörtülü kadınları hedef alan, Emin Çölaşan şu ifadeleri kullanmıştı; "Recep Bey'in hemen yanı başında ya da ardında dolanan beyaz türbanlı bir kadın! Tercümanlık görevi ona verilmiş. Demek ki Türkiye Cumhuriyeti'nde bu görevi üstlenecek başı açık bir kadın, ya da İngilizce bilen bir erkek tercüman yokmuş!"

FATMA KAVAKÇI DAHA ÖNCE DE KRİTİK GÖREVLERDE YER ALMIŞTI

Dünyanın ve Türkiye'nin en iyi üniversitelerinde lisans, yüksek lisans ve doktorasını yapan Kavakçı, bir süredir Cumhurbaşkanlığı'nda uluslararası ilişkiler uzmanı ve tercümanı olarak çalışıyor. Çeşitli ülkelerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tercümanlık yapan Kavakçı, G20 Osaka Liderler Zirvesi, Başkan Erdoğan-Donald Trump, ve Başkan Erdoğan-Joe Biden görüşmelerinde görev almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal