15.08.2022-12:28 (Son Güncelleme:25.02.2023-08:34)


1

Deutsche Welle, daha önce de çektiği videolarla gündeme geliyor. Fakat bu sefer çektikleri video herkesi kızdırdı.



2

Fuhuşa özendirdiği iddia edilen videoda hayat kadını olan bir kadının tavsiyeleri adeta herkesi sex işçisi olmaya teşvik eder şekildeydi.



3

Fiyatlar listelendi

Fiyatlar listelendi

Türkiye'de ekonomik şartların kötü olduğunu söyleyen sex işçisi kadın, ekonomik bir refah için bu hayata atılın tavsiyesi verildi.



4

Emekçi insanların kazandığı parayla dalga geçen ve adının Yasemin olduğunu söyleyen kadın “Haftada 50 saat çalışan bu kadar kazanamıyor” dedi.



5

Sözleriyle büyük tepki yaratan kadın kendisi hakkında ise şunları söyledi; “Adım Yasemin. Sanatçılıkta pek başarılı olamadım. Fuhuşta daha başarılıyım. Hızlı para kazanıyorum. Haftada 50 saat çalışan bu kadar kazanamıyor.”



6

Video yayınlanır yayınlanmaz binlerce kişi bu konuşmayı izledi. Bir sosyal medya kullanıcısı, “Türk kadınlarına fahişelik yapın diyorsunuz. Bu yaptığınız Türk Ceza Kanunu uyarınca suç. Fuhşa özendirmedir bu” dedi.



7

Yaşadığı hayatta çok memnun olduğunu söyleyen kadın adeta herkese beyin kanaması geçirttirdi.



8

Bir de üstüne üstlük bu anların paylaşılması ve Türk kadınını buna özendirmesi kısa sürede halkın tepkisini çekti.



9

İddialara göre halkı hayasızca hareket etmeye teşvikten dolayı RTÜK kanal hakkında inceleme başlattı.



10

Bazı kullanıcılar ise "Yıllardır Türk kadınına/imajına yönelik bilinçli, sinsi & sistematik bir saldırı var. Artık değerlere saldırı ötesi aşağılayıcı propagandaya başlamışlar!” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR