Bu kez şiddetin adresi Bağcılar! Korku dolu anlar yaşattı!

Bağcılar Merkez Mahallesi'nde Murat Çakar ve sevgilisiyle arasında tartışma çıktı. Murat Çakar sevgilisini darp etmeye başladığı esnada çevredekiler engel olmaya çalıştı.

21.05.2022-16:34 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-16:34)

İstanbul'da Bağcılar Merkez Mahallesi'nde çarşamba günü kadına şiddet olayı yaşandı. Murat Çakar ve sevgilisiyle arasında tartışma çıktı. Murat Çakar sevgilisini darp etmeye başladığı esnada  çevredekiler engel olmaya çalıştı. Bu defa saldırgan kendisine engel olmaya çalışanların üzerine yürüdü. Çıkan arbedeye başka esnaf da katılınca kavga daha da büyüdü.

Tabanca ile 7-8 el ateş etti

Bağcılar Merkez Mahallesi'nde meydana gelen kavga bir süre sonra sona erdi. Murat Ceylan olay yerine tekrar geldiği sırada bu sefer yanında getirdiği tabanca ile 7-8 el ateş etti. Silahtan çıkan mermilerden biri market çalışanının bacağına isabet ederken, marketin orda bulunan vatandaş ise kaçan Murat Ceylan'ın arkasından patates fırlattı. Vatandaşların ihbarı sonrası polis ekipleri harekete geçti. Kısa süre sonra yakalanan Murat Ceylan, ilk ifadesinde sevgilisiyle şakalaştığını iddia etti. Murat Ceylan'ın çeşitli suçlardan sabıkası olduğu öğrenildi. Kız arkadaşı olayla ilgili şikayetçi olmazken, kadına şiddete engel olmaya çalışanlar şikayetçi oldu.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal