Bu kadar düştünüz mü? Ahmet Davutoğlu, Hz. Muhammed'e hakaret eden isme çiçek verdi!

Geçtiğimiz günlerde, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti. Her iki başkanın da eşlerinin yer aldığı ziyarette Davutoğlu, skandal bir olaya imza attı.

16.03.2022-08:56 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-10:07) Bu kadar düştünüz mü? Ahmet Davutoğlu, Hz. Muhammed'e hakaret eden isme çiçek verdi!

Bir dizi faaliyet için İzmir’e giden Gelecek Partisi Başkanı Ahmet Davutoğlu, şehrin Belediye Başkanı Tunç Soyer’i yerinde ziyaret etti. Söz konusu ziyarette Ahmet Davutoğlu, Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları Selim Temurci, Selçuk Özdağ ve Kerim Rota, Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı H. Suzan Milli, Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Nurten Onultmak, Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım ve Gelecek Partisi il yöneticileri ve ilçe başkanları da yer aldı.

Peygamber efendimize hakaret etmişti

Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer’in de bulunduğu ziyarette Davutoğlu ailesi, zamanında Peygamber efendimize hakaret eden Neptün Soyer’e çiçek takdim ederek adeta söz konusu olayı onaylar nitelikte bir harekete imza attı. Neptün Soyer, İslam düşmanı Fransız karikatür dergisi olan Charlie Hebdo’nun Hz. Muhammed ile ilgili dalga geçer nitelikte yayımladığı karikatürü paylaşmış ardından bir özür bile dilememişti. İzmir ziyareti sırasında Ahmet Davutoğlu da, yaşanan söz konusu iğrenç olaya adeta katılır nitelikte Neptün Soyer’e çiçek takdim etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal