Bu görüntüler sosyal medyada gündem oldu: UFO tartışmalarına cevap geldi

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken, Alaska’dan gelen görüntüler sosyal medyada TT oldu. Ortaya çıkan görüntülerle ilgili resmi soruşturma başlandı.

10.04.2022-15:39 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-15:39) Bu görüntüler sosyal medyada gündem oldu: UFO tartışmalarına cevap geldi

Dünya Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşı konuşurken, Alaska’dan gelen görüntüler ortalığı karıştı. Alaska'nın Lazy Dağı üstünde bulunan garip bulutumsu bir şekil sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti. 

Bir silah mı yoksa UFO mu? 

Facebook’ta ortaya çıkan görüntülerde, dağın üzerine doğru düşen bir şey görülüyor. Sosyal medyada ortaya çıkan görüntülerin UFO olduğu iddia edilirken, bazıları ise hali hazırda devam eden savaşla bağlantılığı olduğunu iddia ettikleri nesnenin bir Rus silahı olabileceğini söyledi.

Soruşturma başlatıldı

Sosyal medyada da dikkat çeken görüntüler Alaska Eyalet Birlikleri ve Alaska Kurtarma Koordinasyon Merkezi harekete geçirdi ve olayla ilgili bir soruşturma başlattı.

Bir şey bulunamadı

Şüphe uyandıran görüntüler sonrasında yapılan araştırmada herhangi bir şey bulunamadı. Yetkililer, "Uçak kazası olduğuna dair bir iz bulunamadı. Söz konusu bölgede herhangi bir nesneye rastlanmadı. Bir helikopter ve kurtarma ekibi dağ çevresinde arama çalışması gerçekleştirdi" sözlerine yer verdi. Bir süre sonra ise bölgeden geçen bir ticareti jetin olduğu ortaya çıktı. Ancak, bu görüntüyle söz konusu jet ilişkilendirilmedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal