Bu Formül İle Ter Kokusuna Son!

Ter kokusunu önlemenin en iyi yolu önlem almaktır. Aynı şekilde ayak kokusu da bazı önlemlerle azaltılabilir. Aşağıdaki önlemler terlemeyi önlemeye, ter ve ayak kokusunu gidermeye yardımcı olacaktır.

25.12.2019-14:45 - (Son Güncelleme: 25.12.2019-14:42)

Mutfağınızda bulunan iki malzemeyi kullanarak ter kokusunun önüne kolaylıkla geçebilirsiniz. İşte sizi büyük bir problemden kurtaracak küçük bir ipucu.

ELMA SİRKESİ VE LİMON

Yapılacak şey çok basit. Herkesin mutfağında bulunan elma sirkesi ve limonu kullanarak ter kokusunu önleyebilirsiniz. Bir pamuğa birkaç damla limon ve elma sirkesini damlatarak koltuk altınıza sürün. Terleseniz bile kokmayacaksınız. Bu yöntem sekiz saat sizi temiz ve ferah tutacak. Sirke kullanmaktan tedirgin olmayın çünkü kokusu birkaç dakika içerisinde uçacaktır. Eğer koltukaltınızın kararmasından şikayetçiyseniz, limon damlaları koltukaltınızın renginin açılmasına da yardımcı olacaktır.Dilerseniz elma sirkesini biraz sulandırarak küçük bir sprey şişesine doldurup yanınızda da taşıyabilirsiniz.

Gevşeme tekniklerini öğrenin. Yoga, meditasyon veya biofeedback terlemeyi tetikleyen stresi denetlemenize yardımcı olacaktır.

Diyetinizde değişiklik yapın. Yiyecekler de ter kokusuna yol açabilir Soğan, sarımsak, pastırma, balık, bazı yeşil bitkiler gibi gıdalar koku yapabilir. Bunlar faydalı da olsa, uygun zamanlarda tüketin.

Deodoran ve ayak kokusu önleyen pudra veya spreyler kullanın. Cildiniz hassas ise bunların özel hassas cilt için üretilmişlerini deneyin.

İnsan çoğunlukla kendi ter kokusunu fark etmez, bu nedenle kendisini sık sık kontrol etmelidir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal