15.06.2022-08:57 (Son Güncelleme:16.06.2022-17:11)


1

Fenerbahçe Bruma'yı transfer etti!

Fenerbahçe Bruma'yı transfer etti!

Kısa bir süre önce Portekiz ekibi Santa Clara’dan Lincoln Henrique’yi kadrosuna katan Fenerbahçe, transferde bir ismi daha bitirdi. Bir süredir eski Galatasaraylı Bruma ile temasta olan Fenerbahçe yönetimi transferde mutlu sona ulaştı.



2

Transferin detayları belli oldu

Transferin detayları belli oldu

Hollanda Ligi ekibi PSV Eindhoven ile bir süredir pazarlıklarını sürdüren Fenerbahçe, sözleşmesinin bitimine bir sezon kalan 27 yaşındaki Bruma için 2.5 Milyon Euro bonservis ücreti karşılığında anlaşmaya vardı.



3

Kanarya transferi resmen ilan etti

Kanarya transferi resmen ilan etti

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi internet sitesi üzerinden yeni transfer Bruma ile ilgili olarak yapılan resmi açıklamayla yıldız ismin İstanbul'a geleceğini resmen açıkladı.



4

Fenerbahçe'den açıklama yapıldı

Fenerbahçe'den açıklama yapıldı

Fenerbahçe'den Bruma transferi ile ilgili olarak yapılan açıklamada ; ‘ Kulübümüz Armindo Tué Na Bangna’nın kiralık olarak transferi için PSV Eindhoven Kulübü ile anlaşma sağlamıştır. Futbolcu; görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız. ‘ ifadelerine yer verildi.



5

Galatasaray forması giydi

Galatasaray forması giydi

27 yaşındaki Portekizli oyuncu Portekiz Ligi ekiplerinden Sporting Lizbon'dan 2013-2014 sezonunda tam tamına 14 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında transferini gerçekleştiren Bruma, Galatasaray'a merhaba demişti.



6

Galatasaray kariyerinde kiralık olarak Gaziantepspor'da ve Real Sociedad'da forma giyen Bruma sonrasında 2017-2018 sezonunda 15 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında Almanya Bundesliga ekiplerinen Leipzig'e transfer olmuştu.



7

Almanya kariyeri istediği gibi geçmemişti

Almanya kariyeri istediği gibi geçmemişti

Leipzig kariyeri pek istediği gibi geçmeyen Bruma, sonrasında 12 milyon euroluk bonservis ücreti ile Hollanda ligi ekiplerinden PSV Eindhoven'a transfer olmuştu. Sonra kiralık olarak Olimpiakos'a kiralık olarak gittikten sonra takımına geri dönmüştü.



8

Taraftarlar çok sevindi

Taraftarlar çok sevindi

Fenerbahçe taraftarları eski Galatasaraylı Bruma'nın kadroya katılmasına bir hayli sevindi. Sosyal medyadan kulübün yapmış olduğu paylaşıma yoğun bir ilgi gösterildi.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR