14.06.2022-10:36 (Son Güncelleme:20.06.2022-17:28)


1

Yakın temaslar başladı

Yakın temaslar başladı

Galatasaray için geride kalan sezon tam bir hayal kırıklığı olurken sarı kırmızılılar yeni sezon için kolları sıvadı. Galatasaray'da Dursun Özbek'in göreve gelmesinin ardından transfer için kollar sıvanırken gündeme ise oldukça sürpriz isimler geliyor.



2

Sarı kırmızılılarda geçen sezon orta sahada yaşanan problemlerden dolayı bu bölge için sürpriz adaylar ön plana çıkarken gündeme son olarak gelen isim ise İsviçreli genç yetenek Fabian Rieder oldu.



3

Galatasaray'ın İsviçre'nin Young Boys takımında forma terleten 20 yaşındaki genç yetenek ile yakından ilgilendiği ve oyuncunun transferini kısa süre içerisinde bitirmeye çalıştığı aktarılmakta.



4

Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor

Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor

Galatasaray'ın temasa geçtiği genç futbolcu Fabian Rieder'in kendisine gelen teklife oldukça sıcak baktığı ve transfere yeşil ışık yaktığı gelen bilgiler arasında yer almakta.



5

Sarı kırmızılıların bu anlamda oyuncunun transferini kısa süre içerisinde duyurması bekleniyor.



6

Yurt dışına hiç çıkmadı

Yurt dışına hiç çıkmadı

İsviçre'nin Solothurn takımının altyapısında futbola başlayan oyuncu ardından Young Boys takımının altyapısına gitti. Burada sergilediği performansla takımın A seviyesine kadar yükseldi.



7

Ayrıca başarılı performansıyla İsviçre U21 Milli Takımı'nın formasını terletmektedir.



8

Ana mevkisi merkez orta saha olan oyuncu yan mevki olarak on numara ve orta sahanın solunda da görev alabiliyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR