19.11.2019-12:35 (Son Güncelleme:01.05.2024-07:54)


1

Danimarkalı oyuncu Brigitte Nielsen, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalar ile olay oldu.



2

Geçmişinde yaşadığı ağızları açık bırakan olayları anlatan ünlü oyuncu Brigitte Nielsen, yaptığı itiraflar ile magazin gündemine oturdu.



3

Brigitte Nielsen, dünyaca ünü şarkıcı Madonna'nın geçtiğimiz günlerde Los Vegas'taki konserine geç çıkmasını diline doladı.



4

İnsanların Madonna'yı gözlerinde çok büyüttüğünü söyleyen Brigitte Nielsen, dünyaca ünlü şarkıcı ile geçmişte yaşadığı olayı anlattı.



5

Brigitte Nielsen, 1987 yılında Madonna ile aynı eğlence mekanında olduklarını ve fazla kaçırdıkları için tartıştıklarını söyledi.



6

Brigitte Nielsen'ın iddiasına göre ünlü şarkıcı Madonna ona herkesin içinde tokat ve gururunun yerle bir olmasına neden oldu.



7

Nielsen ise olaydan sonra bir intikam planı kafasında kurduğunu söyledi. Ünlü oyuncu, 'Birkaç ay sonra Güney Fransa'daydım. Orada Madonna'nın boşanmak üzere olduğu kocası Sean Penn ile tek gecelik birliktelik yaşadım.' itirafı olay yarattı.



8

Danimarkalı güzel oyuncu Brigitte Nielsen, dünyaca ünlü Hollywood aktörü Sylvester Stallone ile olan iki yıllık evliliğini 1987 yılında noktalamıştı.



9

Ünlü şarkıcı Madonna kendisini aldatan kocası Sean Penn ile resmi olarak 1989 yılında boşandı. Ünlü çift 1985 yılında evlenmişti.



10

Brigitte Nielsen, 2006 yılında sevgilisi Matia Dessi ile evlendi ve kızını dünyaya getirdiğinde 54 yaşındaydı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr