12.09.2021-15:18 (Son Güncelleme:14.09.2021-18:19)


1

Spor Toto Süper Lig'e gelebilme ihtimali transfer dönemi boyuncu konuşulan ve transferdeki yeni adresinin Türkiye olması beklenen David Luiz ters köşe yaptı. Tecrübeli futbolcu Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo ile anlaşma sağladı.



2

Transfer dönemi boyunca adı çok sık Spor Toto Süper Lig ekipleri ile anılan 34 yaşındaki yıldız futbolcu David Luiz'in yeni takımı belli oldu. David Luiz, Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo'da forma giyecek.



3

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden özellikle Beşiktaş ve Adana Demirspor'un transfer döenminde sık sık gündemine gelen Brezilyalı yıldız David Luiz'in transferinde pazarlıklar transferin son gününe kadar devam etmişti.



4

Beşiktaş'ta ise Başkan Ahmet Nur Çebi'nin uzunca bir süredir Brezilyalı yıldız David Luiz'in menajeri ile gerçekleştirdiği görüşmelerde olumlu bir sonuç ortaya çıkmamış taraflar senelik ücret ve imza parası konusunda orta yolda buluşamamıştı.



5

Avrupa'da büyük liglerde transfer döneminin kapanması ile birlikte takımsız kalan David Luiz'in bir sonraki adresinin neresi olacağı merak içerisinde beklenmeye başladı.



6

34 yaşındaki yıldız futbolcu David Luiz'in tercihi ise adeta ters köşe oldu. Brezilyalı yıldız David Luiz'in transferdeki tercihi ülkesinin 1. Lig ekiplerinden Flamengo olurken transfer resmiyet kazandı. Tecrübeli futbolcu David Luiz bu sezon Brezilya'da Flamengo forması giyecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR