Brent petrol düşüşte: Benzin ve motorin ne kadar oldu? Akaryakıt zam veya indirim var mı?

Akaryakıt fiyatları son dakika gelişmeleri araç sahipleri tarafından araştırılıyor. Brent petrolde yaşanan düşüş nedeniyle akaryakıta indirim gelmesi beklenirken, konu hakkında yapılan araştırmalar son saatlerde hız kazandı. Peki Benzin ve motorin ne kadar oldu? Akaryakıt zam veya indirim var mı? Soruların yanıtı haberimizde...

07.01.2023-18:33 - (Son Güncelleme: 07.01.2023-18:33) Brent petrol düşüşte: Benzin ve motorin ne kadar oldu? Akaryakıt zam veya indirim var mı?

Milyonlarca araç sahibi 7 Ocak Cumartesi günü akaryakıta herhangi bir zam veya indirim yapılıp yapılmadığı konusundaki son dakika gelişmelerini yakından izliyor. Petrol fiyatları ve döviz kurundaki saniyelik değişimlerin bile etkilediği akaryakıt fiyatları son dakika gelişmelerini öğrenmek isteyenler internet üzerinden yoğun olarak araştırmalarına devam ediyor. Peki Benzin ve motorin ne kadar oldu? Akaryakıt zam veya indirim var mı?

Akaryakıt zam veya indirim var mı?

Bugün 78 dolar seviyelerinden işlem gören Brent petrol fiyatları, akaryakıtta yeniden indirim geleceği beklentisini oluşturdu. Fakat sektör kaynaklarından şu anlık herhangi bir zam veya indirim açıklaması gelmedi. 

Akaryakıt Fiyatları Son Dakika

Akaryakıta gelen son zam benzin grubuna yapılmış ve benzin litre fiyatı 31 Aralık 2022 Cumartesi gece yarısından itibaren 84 kuruş zamlı olarak satılmaya başlanmıştı. Motorin fiyatlarında ise yaklaşık 8 gündür herhangi bir değişiklik yaşanmadı. 

7 Ocak Cumartesi akaryakıt fiyatları

İstanbul

Anadolu Yakası benzin fiyatı: 19,52 TL

Anadolu Yakası motorin fiyatı: 22,11 TL

Avrupa Yakası benzin fiyatı: 19,51 TL

Avrupa Yakası motorin fiyatı: 22,11 TL 

Ankara

Benzin fiyatı: 19,73 TL

Motorin fiyatı: 22,27 TL

İzmir

Benzin fiyatı: 19,69 TL

Motorin fiyatı: 22,40 TL

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal