Boynuzu Çıkan Genç Kız Bilim Dünyasını Şaşkına Uğrattı

Bir çocuk annesi 43 yaşındaki Lisa’nın kafasının arkasından çıkan boynuz bilim dünyasını şaşkına çevirdi. Yaklaşık bir yıl boyunca belirgin olan bu şişlik Lisa’nın hayatını zorlaştırmaya başlınca doktora başvurdu.

17.10.2020-14:30 - (Son Güncelleme: 17.10.2020-14:36) Boynuzu Çıkan Genç Kız Bilim Dünyasını Şaşkına Uğrattı

Yaklaşık bir yıldır kafasının arka kısmında bir şişlik olduğunu ve bu şişliği gergedan boynuzuna benzeten Lisa, yaklaşan düğün törenleri nedeniyle bir müddet doktora gitmeyi erteledi. Ancak daha sonra fiziksel ve duygusal olarak yaşadığı zorlukları anlatmak için Dr. Lee'ye başvurdu. Artık bu cilt sorunundan kurtulmak istiyordu.

Gözyaşlarını tutamayan Lisa yaşadıklarını şöyle anlattı:

‘Her gün büyüyordu. Bazen canımı acıtıyordu. Oldukça hassas bir halka vardı. Boynuza benziyordu. Özellikle de gergedanların boynuzu gibi, sertti. Kimsenin görmesini istemiyordum bu nedenle saçımın alt kısmına saklıyordum. Bu şişlik bana kendimi kötü hissettiriyordu. Kimin kafasında büyüyen ve boynuza benzeyen bir şişlik var ki?’

Lisa, bu şişliğin kanser olabileceğine dair düşüncelere kapıldı. Dr. Lee durumu açıklayarak Lisa'nın rahatlamasını sağladı. Bu şişliğin, beyaz kan hücrelerinin sıkışması sonucu oluşan cilt boynuzu olduğunu aktardı.

Şişlik Lisa'nın beklediği kadar tehlikeli bir durum olmasa da, büyüklüğü doktorun alarma geçmesine neden oldu. Dr. Lee, ‘Oldukça fazla uzamış bir tırnağa benziyordu. Daha önceleri de cilt boynuzu görmüştüm. Ama bu boyutta bir cilt boynuzunu ilk kez görüyorum’ dedi.

Dr. Lee ameliyata ihtiyaç duymadan bu şişliğin ortadan kaldırılmasını sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal