Böyle İnsanlar da Var, Yolda Gördüğü Yaralı Yavru Köpeği Veterinere Yetiştirdi!

Yolda gördüğü yaralı yavru köpeği en kısa sürede veterinere yetiştirerek hayatını kurtaran vatandaş övgü topladı.

26.11.2021-10:18 - (Son Güncelleme: 26.11.2021-13:56) Böyle İnsanlar da Var, Yolda Gördüğü Yaralı Yavru Köpeği Veterinere Yetiştirdi!

 İstanbul'da yaşanan olayda, bir vatandaş arabası ile sürüş halinde ilerlerken, yolun kenarında yavru bir köpek ve annesini gördü. Köpeğin yaralı olduğunu gören vatandaş yavru köpeği ve annesini veterinere götürdü.

İstanbul'da meydana gelen olayda arabası ile yolda giderken yaralı bir yavru köpek gören vatandaş hem yaralı yavru köpeği hem de annesini kendi arabası ile veterinere götürdü. Yavrusuna yapılan tedaviyi anbean takip eden anne köpek telaşlı halleri ile dikkat çekti.

YAVRU KÖPEĞE ARABA ÇARPIP KAÇMIŞ

Veterinerde yapılan incelemeler sonucu yavru köpeğin hayati tehlikesinin olmadığını ancak araba çarpması sonucu olduğu tahmin edilen ufak çaplı kırıklıkları olduğu tespit edildi. Annesinin bir an bile yanından ayrılmayan yavru köpek tedavisi yapılırken duyarlı vatandaş kendi yaptığı çekim sırasında şu ifadelere yer verdi; “  Gel yavrun burda bak tedavi oluyor. Korkma tamam. Bak getirdim kliniğe yavrunu, iyi olacak. Bak bir şey yok korkma.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal