Böyle annelik mi olur! Yeni kocası oğlunu sevmedi diye çocuğunu organ mafyasına satmaya çalıştı!

Akıl almaz olayda, annenin yeni evlendiği kocası, 7 yaşındaki oğlunu sevmedi diye çocuktan 'kurtulmak' için organ mafyasına satmak için girişimlerde bulundu. Fakat planları tutmayan cani kadın, insan kaçakçılarına karşı mücadele eden polis ekipleri tarafından yakalandı.

16.08.2022-09:32 - (Son Güncelleme: 16.08.2022-09:46)

Akıllara durgunluk veren olay Rusya'da yaşandı. 36 yaşında olan Nargiza Aytmova, sosyal medya üzerinden ilan verip, 7 yaşındaki oğlunu satma girişiminde bulundu. Yaklaşık 4 bin sterlin karşılığında insan kaçakçıları ile anlaştığını sanan kadının planı polis ekipleri tarafından engellendi. Cani anne tutuklandı.

Oğlunu satmak için pazarlığa bile oturdu!

Bir anne bu kadar cani olamaz! Sırf yeni kocası sevmedi diye henüz 7 yaşındaki çocuğunu organ mafyasına 4 bin sterlin karşılığında satabilmek için pazarlığa bile oturdu. Polis tarafından yakalanan cani kadının iki çocuğunun daha olduğu ortaya çıktı.

Cani annesine sadece baktı

Cani annesine sadece baktı

Organ mafyasının izini süren polis ekibi, oğlunu satmaya çalışan kadının karşısına kendi ekiplerinden birisini oturttu. Oturan kişinin verdiği ifadeye göre; oğlunu satmaya çalışan cani annenin hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden ayrıldı. Çocuğun veda ederken annesine sarıldığını açıklayan şahit, yaşanan olayın şokundan hala çıkamadığını bildirdi. 

Borçları varmış!

Oğlunu satmaya çalışan kadının Kırgızistan doğumlu olduğu ve Rusya'da yaşadığı açıklandı. Cani kadın verdiği ifadesinde borçlarını kapatmak için bu akıl almaz olaya başvurduğunu söyledi. Sözde anne tarafından son anda satılmaktan kurtarılan çocuk ise sosyal hizmetlerin bakımı altına alındı.

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal