Boşanmış çift kendi evlatlarını istemedi! Anne, çocuklarını kebapçıya bırakıp kaçtı, babanın yaptığı ise herkesi şaşkına çevirdi

Yine Adana, yine ilginç bir olay. Nurcan K. isimli kadın, yaşları 6 ila 12 arasında olan 3 çocuğun çalıştığı kebapçıya bırakıp ortalıktan kayboldu. Evlatlarına, "Mersin’e gidiyorum. Sizi 10 gün sonra alacağım." diyen anne, bir daha geri dönmedi. İş yeri sahibi, çocukların babasına ulaşmaya çalıştı fakat babaya da ulaşılamayınca durumu polise bildirdi. Çocuklar, polis tarafından korumaya alındı.

11.08.2022-15:13 - (Son Güncelleme: 11.08.2022-15:21) Boşanmış çift kendi evlatlarını istemedi! Anne, çocuklarını kebapçıya bırakıp kaçtı, babanın yaptığı ise herkesi şaşkına çevirdi

Adana'nın Seyhan ilçesinde gerçekleşen olayda, Nurcan K. ile Sabahattin D. (32) çifti, 6 yıl önce boşandı. Çiftin yaşanılan beraberlikten dünyaya gelen 3 çocuğu var. Evlatlarının velayetleri ise anne Nurcan K.'ye verildi. Nurcan K., kebapçıda çalışarak çocuklarını tek başına büyüttü. Dün öğle saatlerinde Obalar Caddesi'ndeki kebapçıya gelen Nurcan K. çocuklarını bırakıp, "Mersin'e gidiyorum. Sizi 10 gün sonra alacağım." dediği öğrenildi. Nurcan K., iş yeri sahibi Şaban Erkek'e işe "çocuklarıma iyi bak, babaları gelip alacak." dedi.

Aileye ulaşılamıyor

Kebapçı Şaban Erkek, çocukların babası Sabahattin D.'yi arayıp ulaşamayınca, polise ihbarda bulundu. İş yerine gelen Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri de çocukların ailesine ulaşamayınca ağlamaya başlayan çocukları polis sakinleştirdi. Koruma altına alınan çocuklar, emniyete götürülmek üzere polis aracına bindirilirken de tekrar ağladılar.

Sözde çocukları babaları alacakmış

Sözde çocukları babaları alacakmış

Şaban Erkek, "Çocukların anne ve babaları ayrılmış. Çocuklar annelerinde kalıyor. Bugün çantalarıyla birlikte getirip benim yanıma bıraktı. Çocukları babalarının alacağını söyleyip gitti ancak telefonuna ulaşamadım. Ben de polise haber verdim. Anneleri daha önce yanımda çalışıyordu, onu da aradım, ulaşamadım. Mersin'e gideceğini söyledi" dedi.

Öz çocuklarını istemedi

Yaşanılan 3 çocukla ilgili olayda, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü harekete geçti. Yetkililer, 3 çocuğun babası Sabahattin D.'ye (32) ulaştı. Baba, çocuklarını teslim almak istemedi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer, çocukların müdürlüklerinin kontrolündeki bir yurda yerleştirdiğini belirterek, "Çocuklarımız şu anda devlet korumasında. Onlara devletin şefkat elini uzattık, inşallah en iyi şekilde bakımlarını da yapacağız." dedi.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal