Boşanma aşamasındaki eşine akılalmaz tuzak! Az kalsın bina havaya uçacaktı

Bursa'da bir evden gelen doğal gaz kokusu üzerine komşular ihbarda bulundu. Ekipler, evde elektrik fişine takılı şekilde kablolu düzenek kurulduğunu ve doğalgaz vanalarının açık bırakıldığını tespit etti. Evde yaşayan kadının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Doğal gazı açıp evi havaya uçurmak için düzenek kurduğu iddia edilen kadının boşanma aşamasında olduğu kocası ile yanındaki oğlu gözaltına alındı.

26.05.2022-17:22 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-17:24)

Dün saat 17.20 civarlarında merkez Yıldırım ilçesi Sinan Dede Mahallesi'nde gerçekleşen bu olayla ilgili iddialar doğrultusunda, kocasıyla boşanma aşamasında olan N.T.'nin yaşadığı evde komşuları yoğun şekilde doğalgaz kokusu geldiğini fark etti.

Ekipler kablolu düzenek buldu

Şüpheli durumun hemen ihbar hattına bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve doğalgaz ekipleri gönderildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler ilk önce binanın doğalgazı ve elektriğini keserek vatandaşları tahliye etti. Sonrasında N.T.'ye ait dairenin kapısı çilingir yardımıyla açıldı. Eve giren ekipler, evin kapısının arkasına elektrik fişine takılı şekilde kablolu düzenek kurularak doğalgaz vanalarının açık bırakıldığını tespit etti. Düzenek uzmanlar tarafından etkisiz hale getirildi.

Kocası ve eşi gözaltında

Olayın sonrasında kolları sıvayan polis ekipleri N.T.'nin boşanmak üzere olduğu kocası M.T. (66) ve oğlu M.T. (34)'yi olayın şüphelisi oldukları iddiasıyla gözaltına aldı. Soruşturma Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sürerken N.T.'nin durumun iyi olduğu öğrenildi.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal