Boşanma Aşamasında Olduğu Eşini Vahşice Öldüren Adamdan Beklenmedik Açıklama

Ordu'nun Korgan ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşini minibüsle ezerek öldüren koca çıkarılmış olduğu mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

13.11.2021-14:35 - (Son Güncelleme: 13.11.2021-14:35)

Korgan ilçesinde adliyede hakim karşısına çıkıp açıklamalarda bulunan İbrahim P. (47), İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusundan sonra Korgan Adliyesi'ne getirildi. Geniş güvenlik önlemleri içerisinde mahkemeye götürülen İbrahim P., burada yaşanan mahkeme neticesinde tutuklanarak Ünye Cezaevi'ne gönderilme işlemi yapıldı.

EŞİNİ ÖLDÜREN ŞAHIS VERDİĞİ İFADE İLE KENDİSİNİ SAVUNDU

İbrahim P., emniyette ve savcılıkta vermiş olduğu ifadede, söz konusu olayın kaza ile olduğunu savunarak, 'Ben çarptığım kişin eşim olduğunu bilmiyordum. Olaydan sonra herhangi bir tekmeleme eyleminde bulunmadım. Sadece sırtı dönüktü, başını çevirmeye çalıştım. Kazayla oldu.' ifadelerini kullandı.

GÖRENLERİ ŞAŞIRTAN OLAY ANI KAMERADA

Bir başka yandan da, olayın gerçekleşmiş olduğu anlar, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Söz konusu görüntülerde, Selime P'nin kızı ile beraber yolda yürüdüğü, İbrahim.P'ninse kendisine ait bir minibüs ile eşine çarptığı görülüyor.

Dört çocuk annesi kadının minibüs ile park halinde olan başka bir araç arasında sıkıştığını gören vatandaşların da kaza yerine doğru koştuğu anlar yine görüntülerde yer alıyor.

Selime P'nin cenazesinin yarın ilçesinde toprağa verilmesi planlanıyor.

NE OLMUŞTU?

İbrahim P. ayrılmak üzere olduğu eşi olan Selime P.'yi 4 çocuğunun gözleri önünde aracı ile ezmişti. Ağır yaralanan kadın hastanede hayatını kaybederken ölümüne neden olan şahıs İbrahim P. ise gözaltına alınmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal