Borussia Dortmundlu Erling Haaland'ın Sahalara Geri Döneceği Açıklandı!

Almanya Birinci Futbol Ligi ( Bundesliga) ekiplerinden Borussia Dortmund'un Norveçli forveti Erling Haaland'ın sakatlığının ardından sahalara yeniden döneceği aktarıldı.

26.11.2021-16:14 - (Son Güncelleme: 26.11.2021-16:24) Borussia Dortmundlu Erling Haaland'ın Sahalara Geri Döneceği Açıklandı!

Almanya Birinci Futbol Ligi ( Bundesliga) ekiplerinden Borussia Dortmund'un, Norveçli forveti Erling Haaland ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Gelen bilgilere göre Norveçli yıldızın sahalara tekrardan döneceği açıklandı.

ERLİNG HAALAND GELİŞMESİNİ TEKNİK ADAM DUYURDU

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile C Grubu'nda yer alan ve grubundaki son karşılaşmada 7 Aralık'ta siyah beyazlılar ile mücadele edecek Borussia Dortmund'un teknik direktörü Marco Rose Bundesliga'da 13. hafta mücadelesinde Wolfsburg ile oynanacak maç öncesinde çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
Rose, Wolfsburg maçına gidecek olan takımda Haaland'ın yer alacağını aktararak, 'Erling kendisini iyi hissediyor. Orada ( Wolfsburg'da) kısa görev alacak.' ifadelerine yer verdi.
Erling Haaland'ın 4 Aralık'ta Bayern Münih'e karşı da bir opsionu olup olmayacağına ilişkin bir soruya da cevap veren Rose, 'Bugün otobüsle Wolfsburg'a gidiyorsa ve muhtemelen kısa bir görev alacaksa, gelecek hafta da hafta iyi gelişme sağlarsa, o zaman elbette görev alacak durumda olur.' ifadelerine yer verdi.
Kalça bölgesinde ciddi bir sakatlık yaşayan Norveçli yıldız golcü Erling Haaland, ligde son olarak 13 Ekim'de Mainz 05'e karşı sahada yer almıştı.

ERLİNG HAALAND HABERİ HEYECANLANDIRDI

Erling Haaland ile ilgili yaşanan gelişmeler gerek futbolcunun top koşturduğu takım olan Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'da gerek ülkesi Norveç'de büyük bir heyecanla karşılandı. Norveçli yıldızın en kısa süre içerisinde sahalara geri dönmesi planlanıyor. Futbolcuyla ilgili yakın zamanda sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal