25.09.2021-18:39 (Son Güncelleme:25.09.2021-19:00)


1

Manchester United'ın önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladığı belirtiliyor. Listenin ilk sırasında ise Norveçli dünya yıldızı Erling Haaland yer alıyor. Manchester United'ın yıldız futbolcuyu transfer etmek için girişimlere başladığı aktarılıyor.



2

Manchester United yıldız futbolcuyla ilgilenirken ilginç bir gelişmenin daha olduğu ortaya çıktı. İngiliz basınına göre Alman devi Borussia Dortmund'da Haaland'ın yerini Manchester United'ın sürpriz yıldızıyla doldurmak istiyor.



3

90 min'de yer alan haberler doğrultusunda Borussia Dortmund, sözleşmesinde gelecek yaz 67 milyon euro karşılığında serbest kalma maddesi bulunan Norveçli golcünün boşluğunu Anthony Martial ile doldurmak istiyor.



4

Bir başka İngiliz devi Chelsea'den Timo Werner ile de ilgilenen Alman ekibinin, Fransız futbolcuyu daha uygun olduğu için tercih etmeye daha yatkın olduğu aktarıldı.



5

Hem Premier Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde zirveyi hedefleyen Manchester United'ın önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladığı belirtiliyor. Listenin ilk sırasında ise Norveçli dünya yıldızı Erling Haaland yer alıyor.



6

Manchester United'ın yıldız futbolcuyu transfer etmek için girişimlere başladığı aktarılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR