25.09.2021-17:57 (Son Güncelleme:25.09.2021-18:14)


1

Beşiktaş kulübü resmi sitesinden yaptığı açıklamada bazı isimlerin son durumlarına değindi. Yapılan açıklamada, İspanyol futbolcu Francisco Montero'nun covid olduğu açıklandı.



2

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın etrafını adeta kara bulutlar sarmış vaziyette. Beşiktaş, İzmir ekibi Altay'a 2-1 mağlup olurken bu mağlubiyetin üzüntüsünü unutup Ajax maçına odaklanmaya çalışıyor.



3

Fakat siyah beyazlılarda gelen kötü haberler morallerin daha da bozulmasına neden oldu. Son olarak siyah beyazlılarda Atiba ve Miralem Pjanic'in geçirdiği sakatlıklar nedeniyle Ajax maçında forma giyemeyecekleri haberi gelmişti.



4

Siyah beyazlılara bir kötü haber daha geldi. Beşiktaş'a İspanyol defans oyuncusu Francisco Montero'dan sarsıcı haber geldi.



5

Sergen Yalçın'ı yaşanılan durum çok düşündürüyor.



6

İspanyol stoperin İstanbul'da yapılan testi ise pozitif çıktı. Bu haber Beşiktaş takımında ve Beşiktaşlı taraftarlarda morallerin iyice bozulmasına neden oldu. Futbolcunun sağlık durumu ve diğer sakatlanan futbolcuların sağlık durumu hakkında Beşiktaş kulübü resmi açıklama yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR