25.09.2021-17:21 (Son Güncelleme:25.09.2021-17:39)


1

Beşiktaş'ın Altay ile oynadığı maçta sakatlanan Miralem Pjanic ve Atiba'dan siyah beyazlılara kötü haberler geldi. İki yıldızın da en az 10 gün sahalardan uzak kalacağı aktarıldı.



2

Süper Lig devlerinden Beşiktaş, çıktığı Altay maçından 2-1 mağlubiyet ile ayrılırken, siyah beyazlılarda mağlubiyetin verdiği moral bozukluğu bir yana zorlu maçta sakatlanan futbolcularının durumu bir yana moralleri kötü etkiledi. Siyah beyazlılar önemli eksiklikler ile gittikleri zorlu deplasmandan başka sakatlanan futbolcularla geri döndü.



3

Beşiktaş'ta Altay maçında ise önemli yıldızları Miralem Pjanic ve Atiba sakatlanmıştı. Bu sakatlık takımda şok etkisi yaratırken futbolcuların son durumu ile ilgili gelen haberler hem Beşiktaş takımını hem de Beşiktaşlı taraftarları üzdü.



4

Süper Lig'in 7. haftasında Altay'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta sakatlar kervanına Miralem Pjanic ve Atiba da katılmıştı. Karşılaşma da sakatlanan iki futbolcudan siyah beyazlılara kötü haberler geldi. Miralem Pjanic ve Atiba'nın salı günü Ajax ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında forma giyemeyecekleri öğrenilirken futbolcuların 10 günde sahalardan uzak kalacağı aktarıldı.



5

Altay maçında sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Miralem Pjanic, siyah beyazlı taraftarlara mesaj yolladı. Boşnak futbolcu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Yakında görüşeceğiz Kara Kartallar" ifadesine yer verdi. Boşnak yıldız futbolcunun bu paylaşımı Beşiktaşlı taraftarlar tarafından yoğun ilgi aldı.



6

Yaşanan sakatlıklar, Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'ı çok endişelendiriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR