Bordo Ayakkabı Modelleri

Bordo ayakkabı modelleri oldukça gösterişli olduğu için bu ayakkabıların hakkını verecek kombinler yapmalısınız. Peki bordo ayakkabı kombinleri nasıl yapılır? Haberimizde ayakkabı seçimi ve kullanımı hakkında merak ettiklerinizi bulabilirsiniz.

09.06.2020-12:16 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-12:15) Bordo Ayakkabı Modelleri

Onlarca farklı ayakkabı modeli arasından bordo renkleri tercih ederek iddialı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bordo Ayakkabılar Nasıl Seçilmeli?

Bordo ayakkabılardan yana yapacağınız seçimler gösterişli olmanızı sağlayacağı gibi yanlış seçimlerle rüküş görünme olasılığınız da yüksek. Bordo ayakkabı trendi bildiğiniz gibi 2016 yılında revaçtaydı. Ancak renklerin modası geçmeyeceği için elbette kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu ayakkabılarla modern bir görünüm elde etmek istiyorsanız seçiminiz burnu yuvarlak modellerden yana olmamalı. Aynı zamanda çok bantlı, kafes ayakkabı tarzında modeller de günümüzde oldukça bayağı görünüyor.

Bordo topuklu ayakkabı seçiminiz streç bot, tek bantlı ince topuk, bileği bağcıklı modellerden yana olmalıdır. Sezonun en popüler tasarımları olan bu modeller bordo ayakkabının zarafetini gösterebileceğiniz seçimler olacaktır. Ayakkabı topuğu kısa olmamalı ve mümkün olduğunda parmak dekolteli modeller seçmelisiniz. Burnu sivri ve kısa topuklu ayakkabılarda bu renk sönük kalacaktır.

Bordo Topuklu Ayakkabılar Nasıl Tamamlanır?

Bordo ayakkabı modelleri geçmişten bu yana büyük değişimler gösterdi ve günümüzde fazla tercih edilmiyor. Bu nedenle seçim yaparken trend modelleri seçmeniz gerekiyor. Bu sezon ayakkabılarda popüler olan renkler canlı renklerden yana olduğu içim bordo ayakkabıyla sönük kalmamak için ince topuklu modeller seçmelisiniz. Uzun topuklar, bağcık ve tek bant modelleri kullanarak modern bir seçim yapmış olacağınız için seçeceğiniz parçalar bu ayakkabılarla uyumlu olmalıdır.

Ayakkabıya uyumlu kombin yaparken ayak parmaklarınız ön planda olduğu için öncelikle ojelerle tamamlamanız gerekiyor. Tabi ki bordo ojelerle değil. Parmak dekoltesi kullandığınız bu modellerde ayak tırnaklarınızda french oje kullanmalısınız. Ayağınızda doğal bir görünüm elde ettikten sonra kıyafet seçimine geçebiliriz.

Gösterişli bir renge sahip olan bordo ayakkabılar bu sezon dekolteli olduğu için ayaklarınız göz alıcı bir görünüme sahip olacaktır. Ayakkabı şıklığından ödün vermemek için parçalarınızı mutlaka gösterişli modellerden yana yapmalısınız. Büstiyer bu ayakkabıya en uygun üst seçim olacaktır. Üstünde blazer ceket ve altta ceketle aynı hizada biten şort kullanarak kombini tamamlayabilirsiniz.

Tesettür kombin yapmak için bu ayakkabılarla şık takımlar tercih etmelisiniz. Pantolon ve ceket takımlarla oldukça hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. Renk seçiminizi yeşil tonlarında yapabilirsiniz. Bordo şal kullanarak bu ayakkabıları tamamlayabilirsiniz.

Bordo Ayakkabıyla Hangi Çanta Kullanılır?

Bordo ayakkabı modelleri genelde kombin yapılması zor olan modellerdir. Ancak yeni sezonun ayakkabıları dekolteli olduğu için çanta seçimini daha kolay yapabilirsiniz. Modern bir görünüme sahip olmak için seçeceğiniz çantaların rengi canlı olmalıdır. Yeşil, mavi gibi renkleri kullanabilirsiniz. Zıt renklerden bir uyum yakalamak için mini çantalar kullanın ve ayakkabının sönük kalmasını engelleyin. Bu ayakkabılarla tercih edeceğiniz çantalar omuz çantaları ve asimetrik kesimli modeller olmalıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal