31.01.2022-11:54 (Son Güncelleme:31.01.2022-12:10)


1

Başakşehir formasını terleten Burunduli stoper Youssouf Ndayishimiye ile Fransız ekibi Bordeaux'un ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Süper Lig'in flaş ekiplerinden olan Başakşehir'de bu sezon transfer hareketliliği sürüyor. Transfer hareketliliğinin sürdüğü takımda takıma katılacak futbolcuların yanı sıra takımdan ayrılacak isimler de ön plana çıkıyor. Başakşehir'de bu anlamda takımın Burundili genç stoperi Youssouf'a da sürpriz bir talip çıktı.



3

Bu sezon performansıyla dikkat çeken genç yeteneğe Fransız ekibi Bordeaux'un talip olduğu öğrenildi. Futbolcuyla ilgili kısa süre içerisinde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.



4

Başakşehir'in başarılı futbolcusu Youssouf'a sürpriz bir talip çıktı. Fransa'nın Bordeaux takımının Süper Lig'in İstanbul ekiplerinden Başakşehir'in 23 yaşındaki Burunduli futbolcusu Youssouf ile çok ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Stoper yıldızı transferi için Başakşehir ile temasa geçildiği ve yakın zamanda önemli gelişmelerin olacağı aktarıldı.



5

Başakşehir'in 23 yaşındaki futbolcusu Youssouf Ndayishimiye futbola ülkesi Burundi'nin Aigle Noir takımında başladı.



6

Sonrasında ise Yeni Malatyaspor'a transfer oldu. Yeni Malatyaspor sonrası ise Başakşehir'e transfer oldu.



7

Sezon başında Yeni Malatyaspor'dan Başakşehir'e transfer olan Youssouf Ndayishimiye, bu sezon çıktığı 23 karşılaşmada 1953 dakika süre alırken 1 gol atıp 2 kez de asist yapma başarısı gösterdi.



8

Stoper olan futbolcu ana mevkisi dışında önlibero ve merkez orta saha olarak oynayabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR